MG Gelecek Konseptli MAZE'i Modelini Tanıttı

MG Gelecek Konseptli MAZE'i Modelini Tanıttı

MG (Morris Garages) geleceğe dair konsepti ile dikkat çekiyor. Gelecekte kentsel ulaşımın nasıl olacağına dikkat çeken MAZE'i modeli marka tarafından tanıtıldı.

İngiliz otomotiv devi MG (Morris Garages) geleceğe dair konsepti ile dikkat çekiyor. Gelecekte kentsel ulaşımın nasıl olacağına dikkat çeken MAZE'i modeli marka tarafından tanıtıldı.

MG, gelecek dönemde kentsel ulaşımın nasıl daha keyifli olacağını bizlere gösteren yeni konsept modeli MAZE’i modelini kullanıcılara sundu. SAIC Design Advanced London ekibi tarafından geliştirilen MG MAZE, İngiltere merkezli tasarım stüdyosunun üçüncü yıl dönümüne özel olarak dizayn edildi. Kompakt bir forma ve futuristik dizayna sahip olan konsept araç, tamamen panoramik bir çevre manzarası sunan açık kokpit düzeni ile kullanıcılarına gerçek bir oyun hissiyatı sunuyor.

MG, SAIC Design’ın üçüncü yıl dönümünü kutlamak ve geleceğin kentsel mobilite vizyonunu yansıtmak için dizayn ettiği MG MAZE konseptini kullanıcılara sundu. MG MAZE, yeni nesil otomobil kullanıcılarını hedefleyen futuristik bir konsept otomobil ve bu yönüyle dikkat çekiyor. “Çık & Oyna” (Get Out & Play) sözleri ile mobilite ve oyunu bir araya getiren konsept, kullanıcıların heyecana olan tutkusu üzerine inşa edilmiş durumda. Eğlenceli ve çevik oluşu ile dikkat çeken model, her yaştan ve kültürden farklı ilgi alanlarına sahip kullanıcılara keyifli bir ulaşım deneyimi de sunuyor.

MG MAZE’i Modeli İle Geleceği Selamlıyor

MG Advanced Design Tasarım Direktörü Carl Gotham; “MAZE ile MG'nin hayran kitlesi ve takipçilerinden yola çıkarak otomobil topluluğunun geleceğinin nasıl görünebileceğine odaklanmak istedik. Dijitale geçiş durdurulamaz, bu yüzden bu dijital alanı fiziksel alana bağlayan ve bize sürüşte gerçek zevki veren bir konsept yaratmak istedik" dedi. Gotham sözlerine, “MG MAZE pandemi sürecinde sosyal hayatımızdaki kısıtlama ve sınırlamalara bir tepki olarak doğdu. Bu konsepti insanların dışarı çıkıp şehirlerini ‘Mobil oyun’ deneyimine benzer bir şekilde keşfetmelerini sağlayacak bir platform olarak kullandık” ifadelerini kullandı.

Advertisement