Mercedes-Benz EQE SUV'dan Yeni Teaser

Mercedes-Benz EQE SUV'dan Yeni Teaser

Mercedes-Benz EQE SUV, uzun süredir bekleniyordu. Sonunda merakları giderecek bir açıklama Mercedes-Benz’ten geldi. Şirket, EQE SUV'un iç mekan görsellerini paylaştı.

Mercedes-Benz EQE SUV, uzun süredir bekleniyordu. Sonunda merakları giderecek bir açıklama Mercedes-Benz’ten geldi. Şirket, EQE SUV'un iç mekan görsellerini paylaştı. Aracın resmi tanıtım tarihini de belli oldu. Aracın henüz dış tasarımı göremediğimizi belirtelim.

Yayınlanan iç mekan görseline baktığımız zaman aracın EQS, EQS SUV ve EQE'de kullanılan en yeni MBUX sistemine sahip olduğunu görmüş olduk. Hyperscreen olarak isimlendirilmiş sistem, yolcular için de ayrı bir ekran barındırıyor. Yapılan açıklamada aracın boyutları sebebiyle sunduğu iç mekan rahatlığıyla sınıfının en iyisi olacağı ifade ediliyor.

Aracın iç mekanında 5 farklı renk kombinasyonu karşımıza çıkacak. Ayrıca oldukça fazla renk seçeneğine sahip ambiyans aydınlatmaları da araçta yer alacak.

Aracın teknik özellikleriyle ilgili herhangi bir bilgi şu anda paylaşılmadı. EQE bize teknik özellikler konusunda yardımcı olabilir. EQE 53 SUV, muhtemelen 90.6 kWh'lik bir bataryaya ve iki elektrik motoruna sahip olması bekleniyor. Ayrıca araç, 677 beygir güce sahip olacak. EQE 43 SUV ise EQE 43 sedan gibi 469 beygir güce sahip olacak. Aracın tanıtımının ise 16 Ekim'de gerçekleşeceğini belirtelim.