Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition Resmen Tanıtıldı

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance F1 Edition Resmen Tanıtıldı

​​​​​​​Uzun bir isme sahip olan Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, ikinci özel versiyonunu ile kaşımıza çıkıyor. AMG One gelene kadar Mercedes’in en güçlü üretim aracı olacak model, 222.815 euro'luk F1 Edition versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Tek başına

Uzun bir isme sahip olan Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, ikinci özel versiyonunu ile kaşımıza çıkıyor. AMG One gelene kadar Mercedes’in en güçlü üretim aracı olacak model, 222.815 euro'luk F1 Edition versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Tek başına sadece bu paketin fiyatı 23.800 euro olduğunu söyleyelim.

Mercedes, Mercedes-AMG Petronas Formula 1 takımı ile olan bağını güçlendirmek adına böyle bir girişime girdiğini söyleyelim. Sadece bir görsel paket olan F1 Edition ile birlikte 21 inçlik dövme jantlar modelde karşımıza çıkıyor.

Bu devasa paket ile birlikte AMG logolu aerodinamik parçalara da buluşma imkanı bulacaksınız. Bu tasarım ile hava akımının güçlendirerek gövdenin sürtünme katsayısını düşürülmesi amaçlanmış. Yalnızca F1 Edition için hava tünellerinde özel olarak geliştirildiğini belirtelim.

AMG GT 63 S E Performance F1 Edition, Alpine Grey rengini Manufaktur kataloğundan aldığını belirtelim. Parlak siyah renkteki detayları ile de göz kamaştırdığını söyleyebiliriz. Izgarası ve jantları bu renk seçeneğine kavuşarak gövde rengiyle kontrast yaratması amaçlandığını görüyoruz.