LPG 'ye İndirim Geldi, Motorine Yapılacak Zam Geri Çekildi

LPG 'ye İndirim Geldi, Motorine Yapılacak Zam Geri Çekildi

Otomobil sahipleri akaryakıt fiyatlarına ilişkin fiyatları her gün araştırıyor. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresinde 32 kuruşluk zam gelmesi beklense de son duruma göre zam yapılmama kararı alındı. LPG'ye gece yarısından sonra 1 lira

Otomobil sahipleri akaryakıt fiyatlarına ilişkin fiyatları her gün araştırıyor. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresinde 32 kuruşluk zam gelmesi beklense de son duruma göre zam yapılmama kararı alındı. LPG'ye gece yarısından sonra 1 lira yansıdı.

Petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilikle beraber benzin ve motorin fiyatları araç sahipleri tarafından araştırılıyor. 6 Mayıs Cuma günü ABD petrolü 109 dolar seviyesini gördü. ABD petrolünde haftalık prim yüzde 4'ün üzerine çıktı. Brent petrol ise 111 doların üzerine çıktı. Vatandaşlar 'Akaryakıt fiyatları arttı mı?' şeklinde araştırma yaparken araç sahiplerine indirim haberi geldi. LPG'ye gece yarısından itibaren 1 lira indirim geldi. LPG’nin litre fiyatı bu indirim ile birlikte 10,68 lira seviyelerine kadar geriledi.

Benzin ve motorinde fiyat değişikliği gerçekleşmedi. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresinde 32 kuruşluk zam bekleniyordu. Ancak zam yapılmadı.

İndirim ve Zamlar Paylaşılmıyor

EPDK'nın fiyatlarda yaşanan değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunması sonrası sendika, dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmama kararı almıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Akaryakıt fiyatlarındaki değişimleri bekleyip göreceğiz. EPGİS tarafından açıklama yapılmadığını tekrar belirtelim ancak sitemiz üzerinden akaryakıt fiyatlarında yaşanan değişimleri takip edebilirsiniz.