Lexus ES Avrupa İçin Makyajlandı

Lexus ES Avrupa İçin Makyajlandı

​​​​​​​Lexus, beğenilen sedan modeli ES’i 2022 yılı için yenilemiş oldu. Modele uygulanan makyajla birlikte aracın dış tasarımında herhangi bir değişiklik yaşanmadığı belirtelim.

Lexus, beğenilen sedan modeli ES’i 2022 yılı için yenilemiş oldu. Modele uygulanan makyajla birlikte aracın dış tasarımında herhangi bir değişiklik yaşanmadığı belirtelim. Modelde uygulanan en önemli değişiklik modelin iç kısmında olduğunu söyleyelim.

Lexus ES, iç mekanında daha sezgisel çalışan ve fonksiyonları bir önceki modele göre geliştirilmiş bir multimedya sistemi ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca kablosuz Apple CarPlay özelliği sunan araçta Android kullanıcıları için kablolu bağlantı olduğunu belirtelim.  

Modelin yeni makyajlı haliyle birlikte veri iletişim modülü de geliştirilmiş oldu. Böylelikle aracın internete bağlanması imkanı sağlandı. Bu sayede modelin, telefon uygulaması üzerinden kontrol edilebilmesi sağlanmış oldu.

Ayrıca modelin ön konsolunda da değişikler yaşandığını belirtelim. USB-A ve USB-C bağlantılarının birlikte sunulduğunu söyleyelim. Ekranın kontrol edilmesi için yerleştirilen dokunmatik yüzeyin yerinde ise bir çift bardaklık bulunduğunu görüyoruz.

Lexus ES, 10 farklı dış ve 4 farklı iç renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulacak. Modelin üretiminin Ağustos ayı itibariyle başlayacağını belirtelim.

Advertisement