Karşınızda Hyundai'nin Yeni Minivanı Stargazer

Karşınızda Hyundai'nin Yeni Minivanı Stargazer

​​​​​​​Hyundai, 4.4 metre uzunluğunda ve Stargazer adını verdiği bir minivan ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Hyundai, 4.4 metre uzunluğunda ve Stargazer adını verdiği bir minivan ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Aracın ön tasarımını incelediğimizde, sahip olduğu LED ışık çubuğunun yeni çıkan Staria modelini anımsattığını söyleyebiliriz. Aracın arka kısmına baktığımızda ise Bayon modelinde gördüğümüze benzer bumerang şeklinde arka lambalar dikkatimizi çekiyor.

Aracın iç mekanını incelediğimiz de ise, ön yolcu koltuğunun arkasına yerleştirilen bir bardak tutucuya sahip masa ilk olarak dikkatimizi çekiyor. İkinci sırada yolculuk yapacaklar için çift USB şarj bağlantı noktası özelliği yerleştirilmiş. Ayıca sürücü bölümünde ise kablosuz akıllı telefon şarj pedi ile birlikte, bilgi-eğlence ekranı için 4.2 inçlik bir dijital gösterge paneli ve sekiz inçlik bir dokunmatik ekranın olduğunu belirtelim.

Aracın motor kısmına bakacak olursak, gücün altı vitesli düz şanzıman veya CVT aracılığıyla ön aksa iletilen 117 beygir gücü ve 145 Nm tork üreten doğal emişli 1.5 litre benzinli motor tarafından aktarıldığını görüyoruz. Hyundai Stargazer’in, standart olarak 185/65 R15 lastiklere sahip olacağını da söyleyelim.

Hyundai'nin ilk olarak kompakt minivanı piyasaya sürdüğü Endonezya da Stargazer; Active, Trend, Style ve Prime donanım paketleri ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Teknolojik olarak da birçok özellik barındıran araç, kör nokta çarpışma uyarısı ve şeritte kalma yardımı gibi özellikleri de kullanıcılarına sunuyor.

Son olarak Stargazer'ın fiyatlandırmasının yaklaşık 17.100 dolar ile 20.500 dolar aralığında olduğunu da belirtelim.

Advertisement