Bentley Mulliner Batur'un Teaser Görüntülerini Paylaştı

Bentley Mulliner Batur'un Teaser Görüntülerini Paylaştı

​​​​​​​Bentley Mulliner Batur, İngiliz markasının yeni tasarım dilini bizlere tanıtacak. Batur’un, kısa süre sonra 20 Ağustos'ta Monterey Otomobil Haftası'nda tam çıkışını yapacağını söyleyelim.

Bentley Mulliner Batur, İngiliz markasının yeni tasarım dilini bizlere tanıtacak. Batur’un, kısa süre sonra 20 Ağustos'ta Monterey Otomobil Haftası'nda tam çıkışını yapacağını söyleyelim.

Bentley'nin "B" rozeti, ön uçta konumlandığını görüyoruz. Endonezya'nın Bali şehrindeki Batur Gölü'nden ismini alan araç, V şeklinde ağ desenli bir krom ızgara ile karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Batur'un muadili olan Bacalar ise, iki kişilik lüks üstü açılır araç olarak biliniyor. Bentley, aracın üretimini sadece 12 adet ile sınırlandırıyor. Mulliner tarafının her bir aracı oluşturması yaklaşık altı ay sürdüğünü belirtelim. Aracın, 656 beygir güce sahip olduğunu ve 900 Nm tork ürettiğini belirtelim.

Batur’un, Bacalar gibi çok sınırlı sayıda üretime sahip olması bekleniyor. Markanın ilk seri üretilen elektrikli otomobili, yakın zaman önce yaşanan bir gecikme sebebiyle çok daha sonra aramıza katılacağını söyleyelim. Aracın, 2025 yılında tanıtılması bekleniyor,  2026 yılında ise doğrudan piyasaya sürülmesi hedefleniyor.

Advertisement