Karşınızda 2023 Mercedes-AMG C 63 S E Performance F1 Sürümü

Karşınızda 2023 Mercedes-AMG C 63 S E Performance F1 Sürümü

​​​​​​​2023 Mercedes-AMG C 63 SE Performance, sedan ve station wagona bambaşka bir görünüm kazandıran yeni bir F1 sürümü ile bizlerin karşısına çıkıyor.

2023 Mercedes-AMG C 63 SE Performance, sedan ve station wagona bambaşka bir görünüm kazandıran yeni bir F1 sürümü ile bizlerin karşısına çıkıyor. Araçta ilk dikkatimizi çeken aracın rengi oluyor ki kendisi beton rengini çağrıştıran Manufaktur Alpine Grey Uni rengi ile karşımıza çıkıyor. Kapıların alt kısmında bulunan AMG logosunun yanında, griden siyaha geçen bir renk örgüsünü de dikkatlerden kaçmıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

F1 Sürümü, V şekilli kollu ve bir iç kaplama halkası ile olan 20 inçlik jantlar ile geliyor. Oldukça şık bir görüntüye sahip olan bu tasarım, mat siyah bir kaplama ve jant çevresinde kırmızı bir halka ile birleşiyor.

Bahsettiğimiz sürümde AMG Aerodinamik Paketi standart bir şekilde kullanıcıya sunuluyor. AMG Gece Paketi I ve II de paketin bir parçası olarak tercih edilebilecek. Bu paketler çamurluklara, ayna kapaklarına, kemer çizgisi şeridine, pencere çerçevelerine, ızgara panjurlarına ve arka rüzgarlığa siyah süslemeler getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın iç kısmını incelediğimiz zaman F1 Sürümü, siyah Nappa deri ve koltuk başlıklarında oldukça hoş bir görüntü çizen kabartmalı AMG amblemleri ile karşımıza çıkıyor. Kırmızı dikişli AMG Performance koltukları araca şık bir görüntü veriyor. Emniyet kemerleri için kırmızı renk tercih ediliyorken, paspaslar da ise F1 logosu kullanılıyor.