İşte Tokyo Auto Salon’da TanıtılanNissan 370Z Konsept Otomobili Karşınızda

İşte Tokyo Auto Salon’da TanıtılanNissan 370Z Konsept Otomobili Karşınızda

Nissan, geçtiğimiz Ağustos ayında Z modelini ABD piyasasına çıkarmıştı. Tokyo Auto Salon’da yer almaya hazırlanan bu arkadan çekişli coupe modeli için hepimiz sabırsızlanıyoruz

Nissan, geçtiğimiz Ağustos ayında Z modelini ABD piyasasına çıkarmıştı. Tokyo Auto Salon’da yer almaya hazırlanan bu arkadan çekişli coupe modeli için hepimiz sabırsızlanıyoruz. Bu özel modelin görüntülerine henüz ulaşamasak da yapılacak değişikliklerin oldukça ses getireceğini düşünüyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aldığımız duyumlar neticesinde bu tek seferlik konsept araç daha önce hiç rastlamadığımız dış tasarım ögelerini bünyesinde barındıracak. Yine duyumlarımız neticesinde Tokyo Auto Salon 2022'ye sunulması beklenen güçlü performanslı Nismo paketi üretilecekti ama gerçekleşmesi zor gözüküyor.

Aracın dış tasarımına baktığımızda çok şık bir tasarım geleceğini görebiliyoruz. Yeni motor seçenekleri gelir mi bilemeyiz ama 405 beygir güç ve 475 Nm tork üreten çift turbo 3.0 litrelik V6 motor paketi ile bizleri karşılayacak.

Nissan, düzenleyeceği etkinlikte sadece yeni Z modelini göstermeyecek. Onun yerine yenilemiş olduğu performans canavarı GT500'ü getirecek. Ayrıca Nissan, GT-R Nismo özel aracı ve Caravan tipi birkaç tane konsept araç ile aramızda olacak. Nismo'ya özgü Note Aura, Ariya elektrikli crossover ve Columbia Sportswear Japan Co. ile oluşturulan Kicks Columbia özel konseptleri de bizlere sunulacak.

Tokyo Auto Salon 2022 yılının 14 ila 16 Ocak tarihleri ​​arasında düzenlenecek .

Advertisement