Hyundai Tucson Hibrit Türkiye'de Satışa Çıktı

Hyundai Tucson Hibrit Türkiye'de Satışa Çıktı

yundai’nin popüler C-SUV modeli olan TUCSON, güçlü ve ekonomik hibrit versiyonu ile karşımıza çıkıyor.

Hyundai’nin popüler C-SUV modeli olan Tucson, güçlü ve ekonomik hibrit versiyonu ile karşımıza çıkıyor. TUCSON, 2021 yılında benzinli ve dizel motor seçenekleriyle satışa çıkarılmış ve kısa sürede segmentinin en çok satılan modellerinden biri olarak başarısını kanıtlamıştı. Hyundai TUCSON hibrit motor seçeneği ile 1.210.000 TL satış fiyatıyla karşımıza çıkıyor.

Satışa çıkarılan yeni hibrit modelle ilgili olarak görüşlerini aktaran Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel; "Hyundai, bugün otomotiv sektöründeki en geniş elektrikli güç aktarma organları yelpazesine sahip bir marka. Hafif hibrit, hibrit ve şarj edilebilir hibrit gibi birden fazla alternatif sunan TUCSON’u, ülkemizde benzinli ve dizel motorların haricinde hibrit seçeneğiyle de satışa sunmanın heyecanını yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Murat Berkel, "Yeni modelimiz, ilerici tasarımı ve son teknoloji güç aktarma sistemi yelpazesiyle, Türk tüketicisinin en beğendiği modellerden biri olmaya aday. Markamızın imajına ve SUV satışlarımıza katkı sağlayacağından emin olduğumuz TUCSON modelimizden 2022 yılında araç bulunabilirliğine bağlı olarak toplam 12.000 adet satmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Hyundai TUCSON, ilk kez 2004 yılında tanıtımı yapılmış ve 2021 yılında da dördüncü jenerasyonu ile karşımıza çıkmıştı. Satışa çıktığından beri 18 yıldır 8 milyondan fazla satış sayısına ulaşmıştı. Ülkemizde de oldukça rağbet gören ve en çok talep edilen SUV’ların başında geldiğini söyleyelim.

Advertisement