Hyundai, Kia ve Genesis Avrupa Pazarında Hızlanmayı Hedefliyor

Hyundai, Kia ve Genesis Avrupa Pazarında Hızlanmayı Hedefliyor

G70 Shooting Brake, Hyundai, Kia ve Genesis tarafından Avrupa için tasarlanmış ilk model olarak Avrupalı kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.

G70 Shooting Brake, Hyundai, Kia ve genesis tarafından Avrupa için tasarlanmış ilk model olarak Avrupalı kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Hyundai, Kia ve Genesis, Avrupa için geliştirecekleri yeni modeller için açıklamalar yaptı.

Açıklama, üç otomobil markası adına araştırma ve geliştirme çalışmalarını yürüten Tyrone Johnson tarafından yapıldı. Tyrone Johnson, "Avrupa operasyonumuzda o kadar başarılı olduk ki, bize de yeni şeyler geliştirmemiz için daha fazla zaman kaldı" dedi. 2021 yılında mühendisler en az 30 farklı proje üzerinde çalıştıkları için bir hayli fazla mesai yapıyorlardı. Bu durumu tersine çevirmek için, holdingin Nürbürgring'de bulunan test tesisi iki katına çıkarılacak.” ifadelerini kullandı.

Avrupa piyasasında olan birçok otomobil üreticisi, 2030 yılına kadar içten yanmalı motorlu otomobil satışlarını bitirmek için çalışmalar sürdürdüğünü söyleyelim. Hyundai ve Kia firmaları ise 2035 yılından önce bunu yapmayacağını belirtelim.

 

Advertisement