Hyundai Casper Oldukça Mütevazi Minivan Modeli İle Fark Yaratıyor

Hyundai Casper Oldukça Mütevazi Minivan Modeli İle Fark Yaratıyor

Otomobil severler için üretilen Hyundai Casper minivan bir model olarak karşımıza çıkacak.

Otomobil kullanıcılarının böyle küçük sürüşü güzel ve konforlu araçları çok sevdiklerini bilmekteyiz. Fiyat konusunda biraz daha makul olsa birçok kullanıcı tarafından tercih edileceğine inancımız tam. Hyundai Casper diğer küçük araçlarda olduğu gibi oldukça konforlu ve kullanışlı. Standart paketi geçtiğimiz yıl tanıtılmış ve 3.595 mm uzunluğa sahip olduğu belirtilmişti. Hyundai Casper, minivan modeli olarak karşımıza çıkacak.

Hyundai, bu minivan modeli ile küçük işletmelere ve market zincirlerine hizmet verebileceğini düşünmekte. Casper Van ismini alacak olan bu küçük minivan, 940 litre bagaj hacmiyle kargo taşımacılarının dikkatini çekiyor. İçerisinde yer alan metal korumalar ile birlikte yüklerin cama zarar vermesi engellenmekte.

Araç Üzerinde Atmosferik Motor Yer Alıyor

Casper Van, motor aktarma gücünü 1.0 litrelik atmosferik ve üç silindirli motordan almakta. Bu mütevazi ticari model toplam 75 beygir güç ve 95 Nm tork üretebilen bir ünite ile gelmektedir. Hyundai, bu modelden daha güzel bir performans bekleyenler için aynı ünitenin 99 beygir güç ve 172 Nm tork üretebilen turbolu paketini sunuyor. Her iki motor paketi de 4 ileri otomatik şanzıman ile gelmekte.

Casper'ın boyutuyla her ne kadar beğenimizi kazansa da standart donanım paketinde de oldukça fazla güvenlik sistemi sunmayı ihmal etmiyor. Hatta bu minivan model içerisinde Şerit Takip Asistanı bile standart bir özellik olarak gelecek. LED far takımları, ayarlanabilir direksiyon ve ön konsolda USB girişi ile beraber teknoloji ve tasarımı üst seviyede sunuyor.

Güney Kore’de bu küçük minivan aracı 11.400 dolar karşılığında alabileceksiniz. Bu model, Türkiye kuruyla 154.748 TL gibi bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

Advertisement