Hyundai Bayon ve i20 N Üretimi Başladı

Hyundai Bayon ve i20 N Üretimi Başladı

Hyundai Assan'ın İzmit'te üretimini sürdürdüğü ürünlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Ülkemizdeki i20 ve i10 bantlarına yeni bir ürün daha ekleyen Hyundai Assan, markanın Avrupalı yeni SUV modeli olan Bayon'un üretimine başlandığını resmen açıkladı. Yı

Hyundai Assan'ın İzmit'te üretimini sürdürdüğü ürünlerinin sayısı her geçen gün artıyor. Ülkemizdeki i20 ve i10 bantlarına yeni bir ürün daha ekleyen Hyundai Assan, markanın Avrupalı yeni SUV modeli olan Bayon'un üretimine başlandığını resmen açıkladı. Yıllık 230.000 adet maksimum üretim kapasitesine sahip olacak İzmit fabrikası, i20 N Line ve Hyundai i20 N'in üretimini gerçekleştirecek.

Yeni Bayon modelinde dizel motor olmayacağını belirtelim. Giriş seviyesi modeli 1.2 MPI atmosferik motor ile gelecek Bayon, 84 bg gücünü 5 ileri vitesli manuel şanzıman ile birleştirecek. Bir üst basamakta ise 100 bg güç üretebilen 1.0 T-GDI motor karşımıza çıkıyor. Bu motorun hibrit destekli versiyonunun 120 bg güç üretebildiğini ve 7 ileri vitesli DCT şanzıman ile geldiğini de hatırlatalım.

Performansı İle Dikkat Çekiyor 

Hyundai Assan’ın bantlardan indirdiği diğer modeller ise 204 Ps motor gücü ile dikkat çeken i20 N ve yarışçı N kostümüyle farkındalık yaratan i20 N Line modeli. Sınıfında lider bağlanılabilirlik ve güvenlik detayları ile dikkat çeken i20, bu kez de sportif ruhu ile farklı bir yol izleyerek karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

N logolarıyla güncel i20 modelinden ayrılan N Line versiyonu, geniş hava girişli ön tamponu, yere basma kuvvetini artıran tavan spoyleri ve difüzörlü arka tamponu ile dikkatimizi çekiyor.

Advertisement