Horner Diğer Takımların Konseptlerine Geçebileceğini Söyledi

Horner Diğer Takımların Konseptlerine Geçebileceğini Söyledi

Red Bull takımının lideri Christian Horner açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada şu anda en verimli konsepte sahip aracın kendilerinde olduğunu ifade eden Horner diğer takımların da kendilerini örnek alacağını bekeldiğini söyledi.

Red Bull takımının lideri Christian Horner açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada şu anda en verimli konsepte sahip aracın kendilerinde olduğunu ifade eden Horner diğer takımların da kendilerini örnek alacağını bekeldiğini söyledi. Günümüzde Red Bull, Mercedes ve Ferrari markasının her biri farklı araç konseptleri ile karşımıza çıkıyor ve bu konseptlerin her biri farklı performans ile karşımıza çıkıyor. Geride kalan yarışların birçoğunu Red Bull takımının kazandığını vurgulayan Horner konseptin bu olduğunu düşünüyor. Aston Martin markasının bu yöne doğru gitmesi sonrası yakaladığı performans da bunun bir kanıtı olarak karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Günümüzde ise Red Bull takım patronu Christian Horner, Ferrari ve Mercedes markasının de kendileri ile benzer tasarımlara geçebileceği bizlere gösteriyor. Aston Martin markasının kendi araçlarının bir kopyası olduğunu ifade eden Horner, modern araçların çalışma aralığı çok dar olduğunu ve önde gelen üç takımın her biri kendi konseptine sahip olduğunu da ifade etti. Horner, yarıştıkları takımlardan birinin kendi konseptlerini uyarladığını ve bunun sonucunda da başarılı olduğunu ifade etti. Öyle ki bir noktada diğerleri de aynı noktada birleşecek ve bence bunu bu yılın içerisinde görebileceklerini de sözlerine ekledi. Böyle bir geçişin ne kadar zaman alacağını sorusuna ise Horner bu durumu iki hafta içinde başarabilecekleri cevabını verdi. Birkaç pist ve birkaç asfalt daha göreceklerini lastiklerin tüm bu yerlerde nasıl çalıştığını ifade edelim. Her şeyin hızla değişeceğini ifade etti.

Advertisement