Formula 1’in Yeni Sponsoru Puma Oldu

Formula 1’in Yeni Sponsoru Puma Oldu

​​​​​​​Formula 1 ve Puma yeni bir anlaşmaya vardı. Formula 1 yarışlarının resmi giyim ve aksesuar tedarikçisi Puma olarak karşımıza çıkacak.

Formula 1 ve Puma yeni bir anlaşmaya vardı. Formula 1 yarışlarının resmi giyim ve aksesuar tedarikçisi Puma olarak karşımıza çıkacak. Puma markası bu anlaşma ile birlikte F1 markalı giysi, ayakkabı ve aksesuar üretimi ile birlikte satışına da gerçekleştirecek. Bu iş birliği ile birlikte 2024 yılından geçerli olmak üzere taraftarlar için özel kıyafetler ve aksesuarların tasarımı Puma tarafından sağlanacak. Bunun dışında anlaşma dâhilinde Formula 1 personelini de Puma giydirecek. Puma yarışların bulunduğu pistlerde de gösterecek. PUMA markasının yan kuruluşu olan Stichd markası 19 farklı ülkede 20'den fazla organizasyon için 65'in üzerinde mobil satış mağazası açacak. Formula 1 lisanslı ürünleri ve taraftar kıyafetlerini bu mağazalardan satacak.

PUMA CEO'su Arne Freundt, "Motor sporlarının ve özellikle Formula 1'in Spor ve sokak giyim kültürü üzerindeki etkisi son yıllarda önemli ölçüde arttı. Formula 1 ile olan yeni ortaklığımız, motor sporları ve yaşam tarzının bu karışımını daha fazla keşfetmek için heyecan verici bir fırsat. Puma her zaman spor ve modanın kesiştiği noktada yer aldı ve spor kültürünü ilgili sokak giyimi koleksiyonlarına aktarmak ve genç ve çeşitliliğe sahip bir kitle ile marka heyecanını artırmak için mükemmel bir konumda olduğumuzu düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Formula 1 Başkanı ve CEO'su Stefano Domenicali Formula 1 organizasyonunun küresel anlamda büyümeye ederek heyecan verici ortaklıklara devam edeceklerini sözlerine ekledi. Yeni kesimlere ulaştıklarını vurgulayan CEO bu konu hakkında, “Motor sporlarında zengin bir geçmişe sahip olması Puma'yı F1 için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Sokaktaki taraftarlar, padoktaki sürücüler ve aradaki diğer her şey için spor kıyafetlerini bir sonraki seviyeye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Advertisement