Ford Fiesta ST Görüntüleri Elimize Ulaştı

Ford Fiesta ST Görüntüleri Elimize Ulaştı

Fiesta'yı görüntülerini sızdıran Ford, performansa dayalı ST otomobilin kamuflajını tamamen Fiesta’dan kaldırdı. Nürburgring'de Fiestanın testlerine devam edildiğini de söyleyelim. Düşüncelerimize göre, resmi olarak tanıtılmadan önce belirli performans gü

Makyajlı Fiesta'yı görüntülerini sızdıran Ford, performansa dayalı ST otomobilin kamuflajını tamamen Fiesta’dan kaldırdı. Nürburgring'de Ford Fiesta'nın testlerine devam edildiğini de söyleyelim. Düşüncelerimize göre, resmi olarak tanıtılmadan önce belirli performans güncellemeleri yer alacak.

Fotoğraflara detaylı baktığımızda, Fiesta ST'nin standart modelinde otomobilin yere basık olduğu gözümüze çarpıyor. Çift egzoz uçlarına baktığımızda ise düzgün bir şekilde ayarlanmadığını da belirtmek isterim.

Kafamızı bir hayli karmaşa içerisine sokan bir diğer farklılık ise, makyajdan önceki test edilmiş olan ve buradaki casus fotoğrafta arka park sensörlerinde neden siyah bant olduğu.

Casus fotoğrafçılarımızın günlerce süren araştırmaları doğrultusunda Fiesta ST'nin resmi Ford prototipi olduğunu açıkladılar.

Fiesta haberimizin sonlarına doğru ilerlediğimizde ise Ford'un oldukça güçlü bir türev hazırladığı oldukça belli oluyor. Şayet konuşulanlar doğru ise, yüksek performanslı Fiestanın piyasaya çıkarılması halinde sınırlı üretimi bulunan özel bir sürüm olabileceği de duyumlarımız arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ford ile ilgili başka bir haber verecek olursak gelecek sene hibrit motorlu Puma ST otomobilinin de piyasa çıkabileceği ihtimalleri bulunmakta. Yollarda sıkça rastladığımız yüksek performanslı crossover, geçtiğimiz aylarda elektrikli bir kurumla testlere sokulmuştu.

Advertisement