Fiat 2023'te İki Yeni Araç Tanıtacak

Fiat 2023'te İki Yeni Araç Tanıtacak

​​​​​​​PSA Group ile Fiat Chrysler Automobiles'in ortaklığıyla oluşan dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Stellantis'in CEO'su Carlos Tavares, iki yeni Fiat aracın 2023 yılında piyasaya sürüleceğini açıkladı.

PSA Group ile Fiat Chrysler Automobiles'in ortaklığıyla oluşan dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Stellantis'in CEO'su Carlos Tavares, iki yeni Fiat aracın 2023 yılında piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Fransız PSA Group ile Fiat Chrysler Automobiles şirketlerinin ortaklığıyla oluşan otomobil üreticisi Stellantis, yarıyıl sonuçlarını paylaştı. Stellantis CEO'su Carlos Tavares Fiat markası hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Stellantis CEO'su, Torino merkezli markanın, “Gelecekte şirket için merkez konumunda olmaya devam edeceğini ve 2023 yılında İtalyan otomobil üreticisinin iki yeni araçla geleceğini” açıkladı.

Haberlere yansıyan iddialara göre, büyük ihtimalle tanıtımı yapılacak iki yeni otomobilin, Polonya'da Tychy'de üretilecek olan B-SUV ve Fiat Topolino olacağı yönünde. Ayrıca Fiat Panda'nın da 2024 yılında tanıtılması ve Sırbistan'ın Kragujevac kentinde üretilmesi hedefler arasında olduğunu söyleyelim.

Carlos Tavares Fiat ile ilgili olarak, “Yeni elektrikli 500 ailesini yakında ABD'de de satmayı planladıklarını” açıkladı.

Advertisement