Ferrari'nin Yalnızca 1 Adet Ürettiği Model

Ferrari'nin Yalnızca 1 Adet Ürettiği Model

Ferrari mühendisleri tarafından üretilen ve V12 motorunu kullanan Omologata modeli tanıtıldı. Sadece bir adet üretilen Omologata hem günlük kullanım için ideal hem de pistlerde kullanılabiliyor.

Ferrari mühendisleri tarafından üretilen ve V12 motorunu kullanan Omologata modeli tanıtıldı. Sadece bir adet üretilen Omologata hem günlük kullanım için ideal hem de pistlerde kullanılabiliyor.

Ferrari tarafından kişiye özel ve bir adet üretimi gerçekleştirilen 2021 Ferrari Omologata modeli tanıtıldı. Ferrari 812 Superfast modelinden uyarlanarak geliştirilen ve tek bir müşteri için dizayn edilen otomobil iki yılı aşkın bir zamanda geliştirildi.

Sadece 1 Adet Üretildi

Ferrari Omologatamodelinin her detayı, müşterisinin talebi ve sayısız değişken dikkate alınarak dizayn edildi. Omologata, markanın 70 yıllık GT geleneğine dayanan ve 2009 senesinde üretilen P540 Superfast Aperta modelinin ardından markanın önden motorlu V12 platformu üzerine geliştirildi.

Aracın Tasarımı Göz Kamaştırıyor!

Ferrari markasının yarış mirasıyla da bağ kuran Omologata modelinin iç mekanında; deri ve Jeans Aunde® kumaş karışımı 4 noktalı yarış tipi emniyet kemeri ile elektrik mavisi koltuklar, siyah renk ile zıtlık oluşturacak şekilde yer verilmiş. Türünün tek örneği olarak nitelenen araç sahibini henüz bilmiyor.

Advertisement