2020 Ssangyong Korando Fiyatı ve Özellikleri

2020 Ssangyong Korando Fiyatı ve Özellikleri

Son zamanlarda popüler bir araç haline gelen 2020 Ssangyong Korando için güncel fiyat ve donanım verilerini sizin için inceledik. Yalnızca SUV ve pick-up üretimi konusunda

Son zamanlarda popüler bir araç haline gelen 2020 Ssangyong Korando için güncel fiyat ve donanım verilerini sizin için inceledik. Yalnızca SUV ve pick-up üretimi konusunda çalışmalar gerçekleştiren ve kendi alanında hatrı sayılır bir kullanıcıya sahip olan Ssangyong, her geçen yıl kendisini marka olarak ileriye taşıyan modeller üretmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda Grand Musso ile pick-up pazarında fiyat/performans olan çok ciddi bir kitle yakalamayı başaran Güney Koreli üreticisi bu başarısını SUV alanına da taşımak için adımlar attı ve  SUV sınıfının yükselen yıldızı olan Korando modelini kullanıcıya tanıttı. Sunduğu teknolojik detaylar ve Euro NCAP’ten elde ettiği 5 yıldız güvenlik derecesi ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran yeni Ssangyong Korando, popülerliğini de her geçen gün artıran bir model. Özellikle markanın yeni çizgileri ile çok daha modern ve dikkat çekici bir dış dizayna sahip olan model ülkemizde iki farklı motor ve donanım opsiyonu satışa sunuluyor.

2020 Ssangyong Korando Yakıt Tüketimi

2020 Ssangyong Korando modeline sahip olmayı düşünen kullanıcıları motor bazında dizel ve benzinli seçenekler karşılıyor. Benzinli seçeneği 1,5 litrelik dört silindir makine 163 Ps güç ve 280 Nm tork üretirken, dizel tarafında ise 1,6 litrelik ünitenin 136 Ps güç ve 324 Nm tork üreten bir model bizleri karşılıyor.

2020 Ssangyong Korando Donanım Özellikleri

Korando modelinin maksimum sürat değeri versiyonlara göre sırasıyla 193 km/s ile 181 km/s olarak karşımıza çıkıyor. araçların ortalama tüketim değerleri sırasıyla 7,1 litre ile 5,5 litre olarak karşımıza çıkıyor. donanım kısmında ise kullanıcıları Limited ve Platinum gibi seçenekler karşılıyor. Bu iki parça arasındaki temel farklar arasında dijital sürücü ekranı, dijital klima, açılabilir cam tavan ve koltuk döşemeleri gibi donanımların farklılık gösterdiğini de belirtelim.

2020 Ssangyong Korando Fiyatları

Bakıldığı zaman 2020 Eylül ayı itibari ile Korando modelinin en boş paketine 299 Bin TL’den sahip olabilirsiniz.