Elektrikli Mercedes-AMG SL Görüntülendi

Elektrikli Mercedes-AMG SL Görüntülendi

Yeni Mercedes SL-Serisi ailesinin şarj edilebilen hibrit bir modeli yolda. Stil açısından hemen hemen aynı olan ve mevcut SL eklentileri ile karşı karşıya kalmaktayız.

Yeni Mercedes SL-Serisi ailesinin şarj edilebilen hibrit bir modeli yolda. Stil açısından hemen hemen aynı olan ve mevcut SL eklentileri ile karşı karşıya kalmaktayız. İncelemelerimize eklenen tek fark şarj portuna erişmek için kullanılmış bir panel olduğunu söyleyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

SL63'te gördüğümüz gibi araç 4.0 litrelik çift turbo V8 güç aktarma organına sahip olacak. Bu motor mevcut modelde 583 beygir güç çıkış sağlıyorken, elektrik güç desteği ile birlikte 810 beygir güç değerlerine ulaşabilmekte. Şayet bu bahsi geçen araçta tek değişikliğin güç aktarma organında yaşanması halinde kendisinin çıkışını çok beklemeyeceğimiz anlamına geliyor.

AMG Rozeti İle Satışa Sunulacak

Mercedes, yeni SL'yi sadece AMG rozeti ile satışa sunacak. Aracın kendine o muhteşem Panamericana ızgarası bir tarafa, yana açılan kapı kolları resmen bizi bizden alıyor. SL'nin iç kabin tasarımı neredeyse diğer yeni Mercedes modellerine benzediğini söyleyebiliriz. İçerideki 12.3 inçlik dijital gösterge panelini ve 11.9 inçlik bilgi-eğlence ekranı yer almakta.

Mercedes, SL modelini ilk kez dört tekerlekten çekiş sistemi seçeneği ile satışa sunacak. Bu yeni model önümüzdeki günler içerisinde tanıtılacak. Yeni değişimleri beraberinde getirir mi getirmez mi bilemeyiz. Kendisini biz ve otomobil hayranları olarak sabırsızlıkla bekliyoruz. Şüphesiz ki çıkış yaptığında Mercedes’in en gözde otomobilleri arasında kendine yer bulacaktır.