Elektrikli Honda HR-V’nin Görselleri Yayımlandı

Elektrikli Honda HR-V’nin Görselleri Yayımlandı

Honda, elektrikli bir üçüncü jeneraston HR-V'yi göstermek için Auto Shanghai'da SUV E:Prototype'ı tanıtmıştı. O günden bugüne olan üretim modelinin görselleri Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından yayımlandı. Daha önce de dile getirmiştik

Geçtiğimiz Nisan ayında Japon üretici Honda, elektrikli bir üçüncü jeneraston HR-V'yi göstermek için Auto Shanghai'da SUV E:Prototype'ı tanıtmıştı. O günden bugüne olan üretim modelinin görselleri Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından yayımlandı. Daha önce de dile getirmiştik, Çin Halk Cumhuriyeti'nde satılan tüm otomobiller bir homologasyon sürecinden geçmekte ve bazı durumlarda, görseller otomobilin resmi çıkış yapmasından önce Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı sitesinden yayınlanmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şimdi de Crossover segmentinin dünyanın en kalabalık ülkesinde firmanın iki ortak girişimi olan Vezel ve XR-V aracılığı ile satıldığını, ayrıca ikinci isminin Japonya'da da kullanıldığını söylemeden geçmeyelim.

2022 Elektrikli Honda HR-V Hakkında Öne Çıkanlar

Honda HR-V aslında daha önce Çin'de her iki ortak girişimden EV seçeneklerini üretmişti, bunu hepimiz biliyoruz, crossover'ın en son jenerasyonuna dayanan yeni seçenek yani. Honda logosunun arkasına konumlandırılan şarj portunun yanında devasa kapalı bir ön ızgaraya sahip olduğundan normal bir hibrit arabada biraz farklı görünmekte. Dongfeng Honda'nın bir ürünü olduğundan, bagaj kapağının sağ tarafındaki rozete göz attığımız zaman e:NS1 isimini taşıyor gibi bir görüntü çiziyor. Ayrıca da net arka farlar ve rozet yerine "Honda" yazısı elektrikli HR-V’yi standart modelden ayıran başka bir özellik.

Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’nın web sitesinde paylaşılan bilgilere göre Honda e:NS1, 150 km/s maksimum hız için yeterli olan 201 HP güç üreten bir elektrik motoruna sahip. Aynı zamanda birazcıkda büyük. 2108 kg kadar. 2022 Honda HR-V elektrikli versiyonu büyük ihtimalle sadece Çin pazarına özgü bir olay olacak