Dubai Expo'ya TOGG Damgasını Vurdu!

Dubai Expo'ya TOGG Damgasını Vurdu!

Dubai'de TOGG markası adı altında birçok ürün sergilenecek. Dubai Expo 2020’de sanayi ürünleri ile beraber kültürel ve turistik birçok ürünün ile de boy gösterecek.

Türkiye, Dubai Expo 2020’de sanayi ürünleri ile beraber kültürel ve turistik birçok ürünün ile de boy gösterecek.

Türkiye hem sanayi hem de turistik ve kültürel ürünlerini Dubai Expo 2020’de sergilemek için düğmeye bastı. Türkiye’nin son dönemde savunma sanayinde attığı adımlar ziyaretçilerin ilgisine de olumlu ölçüde yansıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dubai Expo Türkiye bölümünde en çok ilgiyi AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı'nın (TİHA) olduğu bölümün gördüğünü belirtelim. Yerli otomobil TOGG da ziyaretçiler tarafından merak edilenler arasında yer alıyor.

Fuarda Birçok Ürün Sergilenecek

Sanayinin yanı sıra turistik ve kültürel ürünler de sergileniyor. Anadolu’nun el emeği kumaşlar ve meraklılarının vazgeçemediği takılar da bu fuarda sergilenecek.

Dubai Expo’da özel tasarım takılara yer verildiğini de belirtelim. 192 ülkenin katıldığı Expo’da Türkiye’ye 1000'e yakın talep iletildiği de belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) temaslarının ikinci gününde Expo’yu ziyaret edecek. Türkiye’nin milli gün açılışını da gerçekleştirecek.

Advertisement