DeLorean'ın Yeni Modeli Alpha5 Tanıtıldı

DeLorean'ın Yeni Modeli Alpha5 Tanıtıldı

​​​​​​​Alpha5 isimli elektrikli araç, markanın geleceğini temsil edeceğe benziyor. Modern dizaynı ile dikkatleri üzerine çeken Alpha5'in DMC-12 ile tek bağlantısı ise martı kanat kapı dizaynı olmuş.

Alpha5 isimli elektrikli araç, markanın geleceğini temsil edeceğe benziyor. Modern dizaynı ile dikkatleri üzerine çeken Alpha5'in DMC-12 ile tek bağlantısı ise martı kanat kapı dizaynı olmuş.

Yuvarlak hatları ile elektriksiz modelinden çok daha aerodinamik bir yapıya kavuşan Alpha5, çift renk seçeneği ile alınabilecek gövdesi ile dikkat çekecek gibi duruyor.

Devasa martı kanat kapılara sahip olan Alpha5 kapıları açıldığında, dört koltuklu kabinin tamamına erişim sağlanıyor. Alpha5’in Güncel EV modelleri gibi şık ve modern bir dizayna sahip olduğunu söyleyebiliriz. Geniş bir dijital gösterge paneli sahip olan model günümüz EV'lerinden tanıdığımız dik multimedya ekranı tasarımı ile karşımıza çıkıyor.

DeLorean modelin teknik verilerini ise kısıtlı olarak açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Alpha5'in 0-100 km/sa hızlanması yaklaşık 3.6 saniye süreceği açıklandı. Azami hızın elektronik olarak 241 km/sa seviyesine kilitleneceğini belirtelim. Alpha5, 100 kWh'lik bataryası ile de 483 km menzil kapasitesi sunacak. DeLorean'ın bu açıklamalarını "giriş seviyesi model" olarak yaptığını belirtelim. Yani bu şu demek oluyor, modelin performanslı versiyonları da firma tarafından karşımıza çıkarılacak.

Advertisement