De Tomaso, Yeni Hiper Otomobili P900'ün Teaserlarını Paylaştı

De Tomaso, Yeni Hiper Otomobili P900'ün Teaserlarını Paylaştı

​​​​​​​De Tomaso uzun yıllar önce otomobil üreten önemli şirketler arasında yer alıyordu. Şirket 2019 yılından sonra tekrar otomobil üretmeye başladı. Şirket bu dönüşüyle P72 prototipini duyurmuştu.

De Tomaso uzun yıllar önce otomobil üreten önemli şirketler arasında yer alıyordu. Şirket 2019 yılından sonra tekrar otomobil üretmeye başladı. Şirket bu dönüşüyle P72 prototipini duyurmuştu. Araçların teslimatı 2023 yılı itibariyle başlayacak. Şirket hamlelerine devam ediyor ve bu kapsamda P900 adı verilen yeni hiper otomobilinin teaser görsellerini paylaştı.

Şirketin resmi Facebook hesabı üzerinden 3 adet teaser görseli paylaşıldı. Yapılan paylaşımda otomobilin kıvrımlı bir yapıya sahip olduğunu ve mor tonlu karbon örgüsünü görüyoruz. Ayrıca paylaşılan fotoğrafta P72'de bulunan dikiz aynasını görüyoruz. Paylaşılan fotoğraflarda agresif kanatlar ve yan camın bir kısmını görebiliyoruz.

Bir başka fotoğrafta ise P900'ün girişlerine yer verilmiş. Üçüncü fotoğrafta ise aracın ön kısmında bulunan çamurluktaki havalandırma yer alıyor. Paylaşılan bu görsellere baktığımızda aracın diğer lüks araçlara göre farklı bir görüntü ve zarif bir yapıya sahip olacağını söyleyebiliriz.

Aracın teknik özellikleri ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Facebook sayfası üzerinden yapılan paylaşımda #V8, #V10 ve #V12 gibi etiketlere yer verilmesi dikkat çekiyor. P72 modeli V8 motor ile karşımıza çıkmıştı. Bu motor, 700 beygir güc üretebiliyor. P900 modelinde ise V10 ve V12 motorlar kullanılması sürpriz olmaz. Bütün bu soruların cevabını aracın tanıtımı yapılacağı 29 Kasım tarihinde alabileceğiz.