Dacia Duster 2 Milyon Adet Satıldı!

Dacia Duster 2 Milyon Adet Satıldı!

Dacia'nın önemli modelleri arasında yer alan Duster modeli çok kısa bir süre içerisinde 2 milyon adet satış rakamına ulaştı.

Dacia markasının günümüzdeki konumuna gelmesinde çok önemli bir paya sahip olan Duster, yakın zaman 2 milyon adet satış yaptı. Dacia ürün yelpazesine 2010 yılında dahil edildiği günden beri segmentinde başı çeken Dacia Duster, markayı geleceğe taşıyan yeni nesil ikinci Dacia oldu.

Güvenilirliği üst seviyede sunan Dacia Duster, 2010 yılında ihtiyaçlara cevap veren bir model olarak piyasaya adım atarken marka hızla tüm sektör için ikonik bir model haline geldi.

Yakın Zamanda 2 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Satışta olan versiyonuyla birlikte otomatik şanzıman başta olmak üzere konfor odaklı parçalarla zenginleştirilen Dacia Duster, yakın zamanda 2 milyon satış adetine ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Türkiye 152 bin 406 adetle, en fazla Dacia Duster satışı gerçekleşen 4’üncü ülke oldu.

Duster satışa sunulduğu günden bu yana 40’ın üzerinde ödül kazanarak da dikkatleri üzerine çekti. Romanya’da Yılın Otomobili, İngiltere’de En İyi SUV, Almanya ve Belçika’nın En İyi Aile Otomobili gibi ödüller almaya hak kazandı.

Advertisement