Corolla'dan Yeni Bir Deneyim! 2022 Toyota Corolla Cross Fiyatları Açıklandı

Corolla'dan Yeni Bir Deneyim! 2022 Toyota Corolla Cross Fiyatları Açıklandı

Toyota SUV modelleri arasında Corolla’nın SUV yapısındaki aracı Cross, sektörde fark yaratacak diyebiliriz. Malum otomobilin kendi segmenindeki rakipleri oldukça güçlü. Kompakt SUV modelleri 2020 yılını 1.5 milyonu aşkın bir satış rakamıyla tamamlamıştı.

Global çapta en çok satış yapan markalarından birisi olan Toyota, SUV araç kategorisinde öne çıkan Toyota Corolla Cross modelinin fiyatlarını sonunda paylaştı. Uzun bir süredir büyük bir beklentiyle beklenen fiyatlar piyasayı etkileyecek gibi görünüyor. Japon otomotiv devi geçtiğimiz yıllarda Corolla serisinin toplam araç satış rakamlarını bizlerle paylaştı. Bu sayı toplamda 50 milyonun üzerindeydi. Bugünlerde şirketten yapılan yeni bir duyuruda 2022 Toyota Corolla Cross fiyatlar paylaşıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Toyota SUV modelleri arasında Corolla’nın SUV yapısındaki aracı Cross, sektörde fark yaratacak diyebiliriz. Malum otomobilin kendi segmenindeki rakipleri oldukça güçlü. Kompakt SUV modelleri 2020 yılını 1.5 milyonu aşkın bir satış rakamıyla tamamlamıştı. Toyota'nın dişli rakiplerine baktığımız zaman 2020 yılında sınıfın liderinin Renault Captur olduğunu belirtelim. 177.556 adet satılan modeli 158.776 araç ile Volkswagen T-Roc takip ediyor. Peugeot 2008 156.150, Dacia Duster 138.587 adet satılarak sıralamadaki terini alıyor.

Türkiye Fiyatı Henüz Açıklanmadı!

Baktığımız zaman 2022 yılının gözdesinin Toyota Corolla Cross olduğunu görüyoruz. Aracın henüz ülkemiz için fiyatı belli değil ancak ABD fiyatı 22.195 dolar. Tek motor seçeneği ile gelen araç ilerleyen aylarda yeni motor seçeneklerine de kavuşacak. Şu anda alınabilecek en pahalı versiyonu 27.625 dolar olan aracın sürekli değişen kur sebebi ile Türkiye fiyatı henüz belli değil. Vergiler de eklenince ülkemize oldukça yüksek fiyatlarla gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Siz de sitemiz üzerinden Toyota fiyat listesi ve daha birçok markanın fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Size uygun sıfır km araca yine sitemiz üzerinden sahip olabilirsiniz.