Citroen Ami'nin Türkiye'ye Fiyatı Açıklandı!

Citroen Ami'nin Türkiye'ye Fiyatı Açıklandı!

Citroen Ami modelinin ülkemizdeki fiyatı belli oldu. Ülkemizde önemli bir pazara sahip olan dev otomobil dirması Citroen, elektrikli Ami ile otomotiv sektörüne imzasını atacak gibi görünüyor.

Citroen Ami modelinin ülkemizdeki fiyatı belli oldu. Ülkemizde önemli bir pazara sahip olan dev otomobil dirması Citroen, elektrikli Ami ile otomotiv sektörüne imzasını atacak gibi görünüyor.

Fransız otomotiv devi Citroen, en ucuz elektrikli modeli olan Ami ile ülkemizde satışa çıktı. En çok merak edilen modellerden olan Citroen Ami'nin Türkiye'de nasıl bir pazara sahip olacağı henüz belirsizliğini koruyor. Fransa'da 7 bin Euro etiket fiyatı ile satışa sunulan Citroen Ami modeli 1,5 yıldır Avrupa'da yollarda yer alıyor. Aracın elektrikli olması ve boyutları da aracı alınabilir kılan detaylar arasında yer alıyor.

Şehir içi ulaşım için radikal bir alternatif olarak sürücülerin karşısına çıkan Citroen Ami, Türkiye'de de en çok merak edilen araçlar arasında yer alıyor.

Türkiye Fiyatı Açıklandı

Fransız otomobil üreticisi Citroen'in Türkiye'de merakla beklenen modeli Ami'nin fiyatı belli oldu. Citroen Ami modeli Türkiye'de 215 bin TL etiket fiyatına sahip olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Çevreci Özelliği İle Dikkat Çekiyor

Çevreci ve yüzde 100 elektrikli olan otomobil ve parçaları üretilirken geri dönüşümlü malzeme tercih ediliyor.

Tasarımı ile günümüz otomobillerinden farklılaşan model, bu özelliğini birbirinden ters yöne açılan kapıları ile de dikkat çekiyor.