Cadillac Celestiq'in Yeni Teaserları

Cadillac Celestiq'in Yeni Teaserları

Cadillac'ın yeni elektrikli sedan kasalı Celestiq'i ilk olarak 2020 senesinde öğrenmiştik. 2020’den beri gelişimine devam edilen model henüz tanıtılmaya hazır olmadığını söyleyelim.

Cadillac'ın yeni elektrikli sedan kasalı Celestiq'i ilk olarak 2020 senesinde öğrenmiştik. 2020’den beri gelişimine devam edilen model henüz tanıtılmaya hazır olmadığını söyleyelim. Ancak Cadillac bu zamanı daha da heyecanlı hale getirmek için yeni teaser yayınladı.

Yayınlanan teaserda Cadillac, elektrikli sedanın ışık takımlarına dikkat çekmeyi tercih ettiğini söyleyebiliriz. Çamurluğun üst kısmında ışıklandırılmış Cadillac logosu dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca bu özellik Celestiq'in kendisine özel olduğunu söyleyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modelin L şeklinde olan stop takımlarını da yayınlanan teaser da görüyoruz. Cadillac'ın geleneksel stop takımlarını benzediğini söyleyebileceğimiz bu tasarım, aynı zamanda Lyriq modelinde de görmüş olduğumuzu belirtelim.

Merakla beklenn Celestiq'in tanıtımının üzerinden 2 yıl geçti ve son teaserlar yaklaşık olarak bir yıl paylaşılmıştı. Cadillac'ın önümüzdeki günlerde teaserlarını artıracağını umuyoruz. Çip krizi sebebiyle üretimi 2022 yılının sonuna ertelenen model, ilerleyen günlerde tanıtımı yapılacağını düşünüyoruz.