Buick, Envista'yı Çin'de tanıttı

Buick, Envista'yı Çin'de tanıttı

​​​​​​​Buick, yeni Envista modelini Çin için tanıttı. Amerikalı otomobil üreticisi Buick, aracı Çin Halk Cumhuriyeti'ndeki genç nesil müşteriler için tasarlanmış ve geliştirilmiş bir crossover olarak belirtiyor.

Buick, yeni Envista modelini Çin için tanıttı. Amerikalı otomobil üreticisi Buick, aracı Çin Halk Cumhuriyeti'ndeki genç nesil müşteriler için tasarlanmış ve geliştirilmiş bir crossover olarak belirtiyor. Araç şirketin yeni tasarım dilini yansıtıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Electra-X Concept'ten yararlanılarak tasarlanan Buick Envista, şık bir tasarım ile kullanıcıların ilgisini çekiyor. Araç, ince far grubuyla birlikte alt tarafta yer alan büyük ızgara sayesinde oldukça sportif bir görüntü sergiliyor. Aracın yan profilinde ise arkaya doğru alçalan tavan yapısı ve şişkin çamurluk tasarımı dikkat çekiyor.

Yeni Buick Envista 4.638 milimetre uzunluğa, 1.816 milimetre genişliğe ve 1.565 milimetre yüksekliğe sahip olması sebebiyle kullanıcılarına geniş bir iç mekan sunabiliyor. Araçta, 10.25 inç boyutundaki dijital gösterge paneli, multimedya ekranı ve dokunmatik klima kontrol paneli gibi özellikler bulunuyor. Araçta ayrıca 360 derece çevre görüşü ve kablosuz Apple CarPlay gibi sistemler bulunuyor. Böylelikle kullanıcılarını oldukça rahat ettirebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Envista sadece 181 beygir güç üretebilen 1.5 litrelik turboşarjlı Ecotec motor seçeneği ile karşımıza çıkıyor. CVT şanzımanla eşleşen araç, 7.9 saniyede 0’dan 100 kilometreye hızlanmasını tamamlayabiliyor. Ayrıca araç, 100 kilometrede sadece 6.52 litre tüketiyor.