Buick Electra E5 ve Encore GX'in Görüntüleri Paylaşıldı

Buick Electra E5 ve Encore GX'in Görüntüleri Paylaşıldı

​​​​​​​Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın (MIIT) web sitesinde paylaşılan yeni görüntüleri, en yeni iki Buick modelini karşımıza çıkardı.

Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın (MIIT) web sitesinde paylaşılan yeni görüntüleri, en yeni iki Buick modelini karşımıza çıkardı. Çin'de piyasaya çıkarılan yeni araçlar, daha sonra otomobil üreticisi otomobili piyasaya sunmadan önce bazen çevrimiçi olarak yayınlanan fotoğrafların çekilmesini konu alan incelemeler için MIIT'den geçiyor.

Tam da bu noktada yeniden tasarımı yapılan Encore GX ile karşılaşıyoruz. Kendisi Electra-X EV konseptinden ilham alan tamamen yeni bir ön uç tasarımına sahip olarak karşımıza çıkıyor. Öyle gözüküyor ki Buick, bu araç üzerindeki mesaisinin büyük bir kısmını ön kısmı güncelleyerek geçirdi zira GX'in arkası mevcut modelden pek de farklı gözükmüyor.

MIIT'in internet sitesinde paylaşılan bir diğer araç ise Buick Electra E5 isminde yeni bir crossover model. Electra-X Concept'ten ilham alan ve Encore GX ile aynı motifleri taşıyan bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. E5’te, tıpkı Encore gibi ayrı far ünitelerinin üzerinde oturan ince DRL'ler yer alıyor.

Otomobil üreticisi Buick, 2030 yılına kadar sadece elektrikli araçlar sunmak istiyor ki bu noktada ilk EV'sini 2024 yılında piyasaya sürmeyi hedefliyor. Bahsettiğimiz bu ilk EV, Cadillac Lyriq boyutunda olacak ve GM'nin Ultium platformuna oturmuş biçim de karşımıza çıkacak.

Advertisement