2023 Abarth Model Ailesi Üyeleri 595 ve 695 İle Tanışın

 2023 Abarth Model Ailesi Üyeleri 595 ve 695 İle Tanışın

​​​​​​​İtalyan otomobillerini sevip ve takip edenlerin yakından tanıdığı Abarth markası yeni modelleri ile karşımızda.

İtalyan otomobillerini sevip ve takip edenlerin yakından tanıdığı Abarth markası yeni modelleri ile karşımızda. Geçtiğimiz günlerde 2023 model yılı için ürün yelpazesinde bazı değişikliklere gideceğini açıklayan Abarth, Orange Racing adını verdiği özel bir rengi ilk defa otomobillerinde kullanmaya hazırlanıyor.

İtalyan otomobil üreticileri tarihlerine, kökenlerine sadık kalmayı önemserler. Bu yüzden birçok İtalyan otomobil üreticisi otomobillerinde geçmişten izler olmasına önem verir. 2023 model yılında Abarth otomobillerinin renk kataloğunda yer alacak olan Orange Racing rengi ise yine geçmişe bir saygı duruşu barındırıyor.

Abarth ve Fiat ile birlikte geliştirilen 131 Racing Volumetrico modeline bir saygı duruşu olan bu renk hem oldukça göz alıcı hem de otomobili gerçekten farklı görünmesini sağlıyor. Şimdi ise Abarth’ın 595 ve 695 modelleriyle birlikte karşımıza çıkacak.

Yeni rengin yanı sıra Abarth, satın alma konusundaki kafa karışıklığını gidermek için Turismo ve Competizione gibi iki farklı donanım paketini kullanıcılarına sunuyor. Siyah deri koltuklara ve 17 inç alaşım jant setlerine sahip olan Turismo donanım seviyesi biraz daha konfor odaklı bir paket olduğunu söyleyelim.

Fakat iş Competizione donanım paketine gelince Abarth’ın ne kadar ciddileştiğini görüyoruz. Sabelt marka karbon koltuklar, 17 inç alaşım jantlar ve sınırlı kaydırmalı diferansiyel ile Competizione donanım isminin hakkını fazlasıyla veriyor.

Advertisement