BMW'nin Elektrikli 3 Serisi’nde Yeni Platformunu Kullanacak

BMW'nin Elektrikli 3 Serisi’nde Yeni Platformunu Kullanacak

BMW’nin yeni elektrikli araç platformu. Sonunda sevenleri ile buluşuyor. BMW mühendisleri 'Neue Klasse' platformunu 3 Serisi’nde test etme kararı aldı. BMW’nin yeni platformu elektrikli 3 Serisi’nde can bulacak.

'Neue Klasse': BMW’nin yeni elektrikli araç platformu. Sonunda sevenleri ile buluşuyor. BMW mühendisleri 'Neue Klasse' platformunu 3 Serisi’nde test etme kararı aldı. BMW’nin yeni platformu elektrikli 3 Serisi’nde can bulacak.

Son birkaç yıldır elektrikli araçlar oldukça popüler bir hal aldı. Bu popülarite dev otomobil markalarının da dikkatinden kaçmadı. Alman otomotiv devi BMW elektrikli pazarına devasa bir yatırım yapmaya hazırlanıyor.

BMW dışında birçok otomotiv devi, kendi elektrikli araç platformlarını üretmeyi ve rakipleri ile rekabet etmeyi amaçlıyor.

Geçtiğimiz aylarda elektrikli i7 ile karşımıza çıkan BMW, 'Neue Klasse' ismini verdiği yeni elektrikli araç platformu ile elektrikli pazarında adından söz ettirmek için düğmeye bastı.

Orta Segmenti Hedef Alıyor

Orta sınıf premium segmenti hedef alan platform henüz geliştirme aşamasında. Bu platform üzerine yükselecek ilk araç 2025 yılında banttan inecek. Elektrikli 3 ismini alacak.

CEO Oliver Zipse, Neue Klasse platformunun yakın bir zamanda BMW'nin Macaristan'daki yeni fabrikasında üretime gireceğini duyurdu.

Yeni BMW Elektrikli 3 serisi hakkında tüm gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca anında sahip olabilirsiniz.