BMW X6 Modelinin Resmi Tanıtımını Sabırsızlıkla Beklemekteyiz

BMW X6 Modelinin Resmi Tanıtımını Sabırsızlıkla Beklemekteyiz

BMW klasik X6 modelinden sonra gözlemleme imkanı bulduğumuz bu araç yeniden gelecek. Bu yüzden nasıl görüneceğine dair yapılan dijital çalışmaların hızı da bir hayli artmış olarak göze çarpıyor.

BMW klasik X6 modelinden sonra gözlemleme imkanı bulduğumuz bu araç yeniden gelecek. Bu yüzden nasıl görüneceğine dair yapılan dijital çalışmaların hızı da bir hayli artmış durumda. Kendisinin yenilenen halini dijital çalışmalarla görüntülediğimiz X6 modeli karşınızda.

Makyajlanan X6 Farklı Tasarım Detayları İle Gelmeye Hazırlanıyor

Haberimizde de görmüş olduğunuz bu modeli detaylı incelemeye aldığımızda, daha ince farları ve ızgara bölgesindeki değişiklikleri çok net bir şekilde görebiliyoruz. Ayrıca ızgaranın bu dijital çalışmalardan daha büyük geleceğini düşünmüyoruz, tabi ufak tefek farklılıklarla karşılaşabiliriz.

BMW X6 En Büyük Değişimi İç Mekanda Yaşayacak

BMW X6 en büyük değişimi iç kabinde yaşayacak. Dış tasarım detaylarında yapılacak ufak değişikliklerle beraber, iç konsolda, bilgi-eğlence sistemi ve ekran dijital gösterge paneli yer alacak. Biz BMW’nin X6 modelinde orta konsola el atabileceğini düşünmekteyiz.

X6 Modelinin Piyasaya Çıkması İçin Günleri Saymaya Başladık

Yeni X6 modeli için büyük ihtimalle sonbahar aylarını bekleyeceğiz, tabi kendisinin erken gelme ihtimalini de göz önünde bulunduralım.

Advertisement