BMW 4 ve 8 Serisi Modelleri 6 Serisiyle Birleştirilebilir

BMW 4 ve 8 Serisi Modelleri 6 Serisiyle Birleştirilebilir

Gerek otomobil pazarında öne çıkan diğer araçlar olsun, gerekse otomobil severlerin kendisinden yavaş yavaş uzaklaşması olsun, son zamanlarda coupe ve üstü açılabilir arabalarda olan talep bir hayli düşmeye başladı.

Gerek otomobil pazarında öne çıkan diğer araçlar olsun, gerekse otomobil severlerin kendisinden yavaş yavaş uzaklaşması olsun, son zamanlarda coupe ve üstü açılabilir arabalarda olan talep bir hayli düşmeye başladı. Örnek verecek olursak Mercedes, sadece S-Serisi coupe ve Cabrio modellerini değil, aynı zamanda AMG GT roadster'ı ve SLC'nin de ömrünü uzun tutmadı.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

                                                          

Bu aralar bu gelişmelerin tersine döndüğünü gösterecek bazı gelişmelerle karşılaşmaktayız. Bunun bir büyük örneği, BMW 4 Serisi Coupe & Cabrio'nun ve 8 Serisi Coupe & Cabrio'nun başka bir nesil daha göremeden veda edeceğini düşünmekteyiz. Öyle ki, bu iki serinin de 2026'dan sonra 6 serisine dönüşebilmesi iddiaları gündemlerde dolaşıyor.

8 Serisi Gran Coupe Tasarımı Değişecek

Aslında bu daha önceki zamanlarda gördüğümüz bir durumdu. Fakat konu BMW olunca işler değişebiliyor. BMW 5 Serisi Touring'e alternatif olarak bazı pazarlarda Gran Turismo'yu satmaya devam ediyor ama 6 Serisi hala ortalarda bir yerlerde dolanıyor. Öyle görünüyor ki, GT'nin giderek kullanımdan kaldırılması da çok sürmeyecektir.

4 Serisi Gran Coupe hakkında resmi bir bilgi bulamasak da BMW, 8 Serisi Gran Coupe hakkında cesur bir şekilde görüşünü belirtmekten çekinmiyor