Aston Martin Düzenlenecek Etkinlik İle 2 Model Tanıtacak

Aston Martin Düzenlenecek Etkinlik İle 2 Model Tanıtacak

​​​​​​​21 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliğinde Aston Martin iki yeni model tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni modeller Aston Martin’in şuana kadarki en güçlü modelleri olarak karşımıza çıkacak.

21 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliğinde Aston Martin iki yeni model tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni modeller Aston Martin’in şuana kadarki en güçlü modelleri olarak karşımıza çıkacak.

Aston Martin etkinlik sırasında Q by Aston Martin’in 10. yıl dönümünü kutlayan çok özel, ultra lüks bir model sergileyeceğini belirtti. Şirketin henüz bu modelin detayları açıklamadığını söyleyelim.

Aston Martin bu gizemli aracın yanında Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliğinde bir başka etkileyici otomobil daha tanıtacak. Aston Martin bu aracı DBX707, V12 Vantage ve Aston Martin Valkyrie gibi nefes kesen, yüksek oktanlı duyguyu ve yoğun sürüş keyfini sürdüren, gerçekten heyecan verici performans odaklı model sözleriyle duyurdu.

Aston Martin, bu iki gizemli model ile birlikte etkinlik sırasında ortadan motorlu Valhalla modelinde yapılan son değişiklikleri de etkinlikte gösterecek. Bu modelin, güncellenmiş bir iç mekan ile geldiğini söyleyelim.

Ayrıca Aston Martin, DBX707 modelini de bu etkinlikte sergileyecek. Etkinliğe davetli konukların, etkinlik sırasında aracı test etme imkanına sahip olacağını da söyleyelim. Bu modelin, 707 beygir güce sahip ve 900 Nm tork üretebildiğini belirtelim. Model, 100 kilometreye 3.1 saniyede ulaşabiliyor. Modelin azami sürati ise saatte 310 kilometreye ulaşıyor.