Apollo, G2J Elektrikli Prototipi’ni Paylaştı

Apollo, G2J Elektrikli Prototipi’ni Paylaştı

​​​​​​​Apollo Future Mobility Group, geride kalan son iki yılda tamamen farklı bir otomobil üzerinde çalışmalarına devam ediyordu.

Apollo Future Mobility Group, geride kalan son iki yılda tamamen farklı bir otomobil üzerinde çalışmalarına devam ediyordu. Yeni G2J tamamen elektrikli olarak karşımıza çıktıktan sonra, hiper otomobilin doğal emişli 6.3 litrelik V12 Ferrari'den türetilmiş motoruna veda etti. Kendisi karşımıza çıkmasına rağmen hala bir prototip olarak bulunuyor. Üretim versiyonu olmadığını söyleyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Otomobili incelediğimizde kendisinin devasa hava girişlerine sahip olduğunu görüyoruz. Apollo G2J'nin, Almanya ve Japonya'dan mühendislik ekipleri tarafından geliştirildiğini belirtelim.

Elektrikli spor otomobil, kameraları vücudu ile birleştirerek geleneksel yan aynalara veda ediyor. Şarj potu, sahip olduğu U-şekilli grafiklere sahip arka lambaların arasına, arkaya monte edilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Otomobilin iç mekanını incelediğimizde ise, gösterge paneli ve orta konsol için Alcantara ile birleştirilmiş birçok karbon fiber alan olduğunu görüyoruz. Apollo G2J’de, kapı kayışlarıyla aynı kahverengi eyer renginde deriye sarılmış düz tabanlı bir direksiyon tercih edilmiş.

Koltuklar arasında döner bir düğme, elektrikli cam düğmeleri, iki ek düğme ve kırmızı bir acil durum düğmesi bulunuyor. Otomobilin günün birinde bir üretim versiyonunun gelip gelmeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

Advertisement