Alpha Motor, Superwolf İsimli Elektrikli Pick-up'ını Tanıttı

Alpha Motor, Superwolf İsimli Elektrikli Pick-up'ını Tanıttı

Alpha firması henüz bu üç modelinden birini seri üretime almadı. Araçlar henüz proje aşamasında. Proje aşamasındaki bu modellere bugün bir yenisi daha eklendi. Alpha firması, Superwolf ismini verdiği yeni elektrikli pick-up'ını tanıttı.

Global anlamda an itibariyle birçok yeni elektrikli otomobil firması kuruldu. Bunlardan birisi de Kaliforniya merkezli Alpha Motor Corporation firması. Bu firma daha önceden Wolf ismini verdiği bir ufak elektrikli pick-up modeli ile kendini tanıtmıştı. Bu modele ek olarak Ace adlı elektrikli bir coupe model ile Jax isimli elektrikli bir  crossover olarak karşımıza çıkmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Alpha firması henüz bu üç modelinden birini seri üretime almadı. Araçlar henüz proje aşamasında. Proje aşamasındaki bu modellere bugün bir yenisi daha eklendi. Alpha firması, Superwolf ismini verdiği yeni elektrikli pick-up'ını tanıttı. Alpha Superwolf, Wolf isimli daha önceki tek kapılı elektrikli pick-up'ın arka kapıları da olan ve daha büyük bir versiyon olarak bizlere tanıtmıştı.

Aracın Özellikleri Dikkat Çekiyor

Aracın özelliklerine baktığımız zaman 1.132 litrelik bir bagaj alanı görüyoruz. Aracın çekme kapasitesi 3.050 kg olarak karşımıza çıkıyor. Firma aracında 75 veya 85 kWh'lık batarya paketine yer vermeyi amaçlıyor. Aracın menzil değerinin 440-480 km civarlarında olacağı da belirtiliyor. Araçta belirtilen diğer özellikler arasında çift elektrik motoru, 4 tekerden çekiş sistemi ve 6.5 saniyelik 0-100 km/s hızlanma değerine yer verildiğini de belirtelim.

Aracın boyutları 5.450 mm uzunluk, 1.995 mm genişlik ve 1.760 mm yükseklik olarak karşımıza çıkıyor. Bagaj kısmının ölçüleri ise 1.652 mm uzunluk, 1.490 mm genişlik ve 458 mm derinlik şeklinde. İlerleyen zamanlarda aracın teknik detayları hakkında sizleri daha fazla bilgilendireceğiz. Beklemede kalın.

Advertisement