Alfa Romeo, Süper Spor Otomobilini 30 Ağustos'ta Tanıtacak

Alfa Romeo, Süper Spor Otomobilini 30 Ağustos'ta Tanıtacak

Yüksek performansı ile dikkatleri çeken Alfa Romeo markasının coupe modeli 3.0 litrelik V6 bir motor ve elektrik motorları ile karşımıza çıkan güçlü bir hibrit güç aktarma sistemi ile karşımıza çıkıyor. Toplam olarak 800 beygir güç ile bizleri karşılayaca

Yüksek performansı ile dikkatleri çeken Alfa Romeo markasının coupe modeli 3.0 litrelik V6 bir motor ve elektrik motorları ile karşımıza çıkan güçlü bir hibrit güç aktarma sistemi ile karşımıza çıkıyor. Toplam olarak 800 beygir güç ile bizleri karşılayacak. İtalyan küresel bir derginin raporuna göre, bu özel araç Maserati MC20 Cielo roadster modeli ile karşımıza çıkacak. Alfa Romeo tarafından "Alfa 33" ismi ile karşımıza çıkacak.

Maserati MC20 Cielo modelinin İtalya'daki başlangıç fiyatı 271,000 Euro olarak karşımıza çıkıyor. Sınırlı sayıda üretilecek Alfa 33 modelinin bu fiyatın üzerinde olacağını da ifade edelim. Diğer medya kaynaklarına baktığımız zaman sportif model "6C" ismi ile karşımıza çıkacak. Alfa Romeo markasının 1927 ile 1953 yıllarında ürettiği altı silindirli sportif modeller serisini de anacak diyebiliriz.

Alfa Romeo bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. Modelin isminin 30 Ağustos'ta açıklanacağı da netleşti.

Alfa Romeo modeli bu özel lansmanı için 30 Ağustos'ta Arese, Milano yakınlarında yer alan Stellantis markasının müzesinde karşımıza çıkacak. Bu markanın "dünya prömiyeri" etkinliğine basın mensupları da davet edildi. İtalyan şirket, heyecan uyandıran bu tanıtımı canlı yayın ile bizlere sunacak.

Alfa Romeo seven kişiler ve otomobil tutkunları, bu tarihi etkinliği büyük bir merak ve heyecanla bizlere sunacak. Aracın teknik özellikleri ve tasarım detayları ile ilgili daha fazla detayın 30 Ağustos'ta resmi olarak açıklanacağını ifade edelim