2024 Ford Mustang Görüntülendi

2024 Ford Mustang Görüntülendi

​​​​​​​Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Woodward Dream Cruise’un katılımcıları, Ford’un 2024 yeni nesil Mustang‘inin kamufle edilmiş bir versiyonunu gösteri de görme şansını yakaladı.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Woodward Dream Cruise’un katılımcıları, Ford’un 2024 yeni nesil mustang‘inin kamufle edilmiş bir versiyonunu gösteri de görme şansını yakaladı.

Bu test arabası fazla detay vermese de, daha fazla bilgi için önceki sızan görüntülerden faydalanabiliriz. Buna dayanarak, S650 Mustang’in dışı için mevcut modelden büyük bir sapma olmayacağını söyleyebiliriz. Yeni modelin ön yüzü, daha düz tasarım hatlarına, üç elemanlı ön tasarıma ve daha dar farlara sahip olduğunu görüyoruz. Bunun yanı sıra, ızgaradan ışıkların yerleştirilmesine ve yarış atı amblemine kadar birçok tanıdık tasarım dikkatimizi çekiyor.

Aracın kabinin de ilgimizi yeni bilgi-eğlence sistemi çekiyor. Aracın iç mekanı S650 için yeniden düzenlenecek olmasına rağmen yine de birçok tanıdık unsur olacağını söyleyelim. Örnek olarak vites kolunu verebiliriz. S550 Mustang kullanan kişiler için bu vites kolu sürpriz olmayacaktır.

Yeni nesil Mustang’e neyin güç vereceğini henüz açıklanmadı, fakat hibrit ve V8 seçeneklerinin mevcut olacağı söyleyebiliriz. Aracın 14 Eylül’de, Detroit Otomobil Fuarı’nın bir parçası olarak dünyaya tanıtılacağını söyleyelim.

Advertisement