2023 Ocak Honda Accord Fiyatları

2023 Ocak Honda Accord Fiyatları

​​​​​​​Yeni yıla girmemiz ile fiyatlarını güncelleyen şirketler arasında Honda da bulunuyor. Diğer markalarda olduğu gibi Honda da fiyat artışına gitti.

Yeni yıla girmemiz ile fiyatlarını güncelleyen şirketler arasında Honda da bulunuyor. Diğer markalarda olduğu gibi Honda da fiyat artışına gitti. Honda’nın başlangıç seviyesi modeli olan City de dahil olmak üzere bütün modellerinde fiyat artışına gidildi. Bu fiyat artışından nasibini alan modellerinden olan Accord’un fiyatına geçmeden önce aracın özelliklerini inceleyelim.

Honda Accord Tasarımı

Honda Accord, uzun, geniş ve alçak tavana sahip bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Aracın dış tasarıma baktığımızda fren lambaları da dahil olmak üzere tüm farlarında LED yer alıyor. Araçta LED gündüz farları (DRL), altı LED’li kısa farı, LED sinyalleri ve LED stop lambaları bulunuyor. Honda Accord da 17 inç ve 18 inç jant seçeneği yer alıyor. Bu jantlarda gürültüyü azaltma özelliği yer alıyor. Jant sayesinde 6dB gürültü azaltılıyor.

Honda Accord sürücünün dinamik bir sürüş keyfi yaşamasına olanak sağlıyor. Honda Accord, modern ve zarif gövde tasarımı ile göz dolduruyor. Aracın iç tasarımı oldukça konforlu bir yapıya sahip. Honda Accord, geniş gövde yapısı ve uzun aks mesafesi ile yolcularına rahat ve konforlu bir deneyim sunuyor. Modelin bagaj hacmi ise oldukça geniş bir biçimde 570 litre olarak tasarlanmış.

Honda Accord Donanım Özellikleri

Araç, ülkemizde Executive ve Executive+ donanım paketleri ile satışa devam ediyor. Araçta, ısıtmalı spor direksiyon simidi, spor koltuklar, ısıtmalı ön koltuklar, renkli TFT dijital sürücü ekranı, 8 inç dokunmatik multimedya ekranı, Apple Carplay ve Android Auto gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Bunlara ek olarak Executive+ donanım paketinde premium ses sistemi ve ısıtmalı arka koltuklar standart olarak yer alıyor.

Otomobil de güvenlik özellikleri ise; Araç Denge Kontrol Sistemi (VSA), Kilitlenmeyi Önleyen Fren Sistemi (ABS), Acil Durum Fren Desteği (EBA), Yokuş Kalkış Desteği, Çarpışma Uyarı Sistemi ve Şerit Takip Uyarı Sistemi gibi birçok özellik standart olarak sunuluyor. Ayrıca Executive+ donanım paketinde Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Çapraz Trafik Uyarı Sistemi standart olarak sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honda Accord Teknik Özellikleri

Araç ülkemizde 1.5 VTEC Turbo benzinli motor ile satışına devam ediyor. Araçta sadece otomatik şanzıman seçeneği yer alıyor. Araçta bulunan motor, 190 beygir güc ve 260 Nm tork üretiyor. Araçta azami hız ise 190 kilometre olarak ölçülüyor. Aracın 0’dan 100 kilometreye ulaşması ise 8.9 saniyeyi buluyor.

2023 Ocak Honda Accord Fiyatlar

Versiyon Fiyat
Honda Accord Executive 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik 1.281.000 TL
Honda Accord Executive+ 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik 1.331.000 TL

 

Advertisement