2023 Kia Picanto Yeni Tasarımı İle Tanıtıldı!

2023 Kia Picanto Yeni Tasarımı İle Tanıtıldı!

Kia, bir zaman önce Picanto modeli şaşıtıcı bir değişim ile karşımıza çıkmıştı. Avrupa'da tüketicinin ilgisi SUV modellere yönelmiş durumda diyebiliriz. kayıyor olması ise Kia'nın sözüne olan güvenimizi biraz sarsmıştı.

Kia, bir zaman önce Picanto modeli şaşıtıcı bir değişim ile karşımıza çıkmıştı. Avrupa'da tüketicinin ilgisi SUV modellere yönelmiş durumda diyebiliriz. kayıyor olması ise Kia'nın sözüne olan güvenimizi biraz sarsmıştı. Lakin üretici, Picanto'yu gerçekten şahane bir makyaj operasyonundan geçirdi.

Fotoğraflarda görebileceğiniz GT-Line donanım paketi, gerçekten dikkat çekici bir tasarıma sahip. Direkt olarak Niro'nun "küçültülmüş" hali diyebileceğimiz model, Kia'nın yeni tasarım dilini kullanmaktan çekinmiyor. Arka bölümdeki yekpare stop tasarımı da dikkat çekici.

Ön bölümde bulunan hava menfezlerinin yalnızcaGT-Line donanım paketine özel olduğunu düşünüyoruz. Yalnız dürüst olalım, Picanto gibi şirin bir aracın bu kadar agresif görünebileceğine biz de inanmamıştık. 14 inçlik standart jant büyüklüğüne sahip olan model, 15 ve 16" büyüklükteki türevleri opsiyon listesine ekleyecek. Makyajlı Picanto'yu ekstra ücret ödeyerek sunroof ile de tanıştırabileceksiniz.

Kabinde ise bu değişim rüzgarının etkisini pek fazla göremiyoruz. Güncel modelin kabinini bir hayli andıran yeni tasarım, 8 inç büyüklükte bir bilgi eğlence sistemine ve dijital gösterge paneline sahip. GT-Line donanım paketi özel bir direksiyon tasarımı ile birlikte gelecek. Hatta bu donanım paketinde direksiyon ısıtma bile bulunuyor!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyajlı Kia Picanto modelinin motor seçenekleri hakkında resmi bir açıklama gelmedi yalnız modelin 5 ileri vitesli manuel vites opsiyonunu koruyacağını biliyoruz. Picanto ülkemizde 1.0 ve 1.2 litrelik atmosferik motor seçenekleri ile satışta. Bu ünitelerin değişmesi çok da mümkün değil diyebiliriz.

Advertisement Advertisement