2023 Citroen C3 AirCross Test Sürüşü

2023 Citroen C3 AirCross Test Sürüşü

​​​​​​​“Onunla Şimdi Özgür Olma Vakti” sloganıyla yoluna devam eden 2023 model Citroen C3 Aircross, makyaj operasyonu geçirmesinin ardından daha dikkat çekici bir karizmaya sahip oldu.

“Onunla Şimdi Özgür Olma Vakti” sloganıyla yoluna devam eden 2023 model Citroen C3 Aircross, makyaj operasyonu geçirmesinin ardından daha dikkat çekici bir karizmaya sahip oldu. 1,2 lt’lik turbo benzinli motor ünitesi ve EAT6 otomatik şanzıman kombinasyonuyla otomobil kullanıcıları tarafından oldukça dikkat çeken Fransız model 2023 Citroen C3 Aircross test edildi.

İşte 2023 Citroen C3 Aircross Test Sürüşünden Öne Çıkan Detaylar

Makyaj operasyonun gerçekleşmesi sonucu dikkat çeken profilde bizleri bolca yenilikler karşılıyor. Motor ünitesi ve şanzıman kısmında çokta büyük bir değişikliğin yaşanmadığına şahit oluyoruz. Otomotiv pazarındaki B segmenti SUV araçların popülerliğini düşündüğümüzde Yeni Citroen C3 Aircross iddialı otomobillerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Citroen modellerinden alışılagelen kendine has tasarım özellikleri Yeni C3 Aircross özelinde de boy gösteriyor. Yenilikçi ve estetik tasarım diliyle harmanlanan bu araç sürücülerini her daim şaşırtmayı başarıyor. Makyaj operasyonu geçiren 2023 C3 Aircross ile hem sempatik hem de heybetli bir tasarım dili ortaya çıkmış. 2023 C3 Aircross geometrik desenli ön ızgarası, gelişmiş netlik ve güvenlik sunan karizmatik LED farlarıyla kullanıcıların gönlünde taht kurmayı başarıyor.

Birçok kişiselleştirme özelliğini opsiyon olarak tercih edebileceğiniz bu otomobilde, 6 ayrı gövde rengi tonu bulunuyor.

Citroen C3 Aircross Teknik Özellikleri

2023 model Citroen C3 Aircross modeli bir adet dizel motor ünitesi bir adet benzinli motor ünitesi olmak üzere 2 ayrı motor kombinasyonu ile satışa sunuluyor.

Test edilen Citroen C3 Aircross 1,2 litrelik motor seçeneği 3 silindirli ve turbo benzinli yakıt tüketimine sahip. Bu benzinli motor ünitesi 130 beygir güc ve 230 Nm tork değerleri üretmektedir. 0-100 hızlanması 9,2 saniye sürmektedir. Ara hızlanmalarda ve rampalarda kullanıcısını hiçbir şekilde tedirgin etmemekte ve gerekli sürüş dinamiklerini tatmin edici derece yüksektir. 6 ileri otomatik şanzımanı uzun yaşam kalitesi açısından başarılı olduğu kadar motor ünitesiyle beraber de verimlilik vaadediyor. Performans deneyimini maksimum derece sunarken aynı zamanda yakıt tüketim değerlerini de sizin için optimize bir şekilde sunuyor. 1280 kg ağırlığındaki bu otomobili keyifli bir şekilde sürdürmeye olanak tanıyor ve viraj yeteneği konusunda ise yeterli derece bir performansa sahip.