2022 Volkswagen Amarok Görselleri Sızdırıldı!

2022 Volkswagen Amarok Görselleri Sızdırıldı!

Yeni nesil Volkswagen Amarok modeli yenilenmeye hazırlanıyor. 2022 yılında karşımıza çıkmasını bekliyoruz.

Yeni nesil Volkswagen Amarok için geri sayım sürüyor. Volkswagen modeli ile ilgili yapılan çalışmaların sayısı da her geçen gün artıyor. Volkswagen'in ticari araç bölümü olan "Volkswagen Commercial Vehicles", Ocak ayında yayınladığı görsellere yenilerini ekleyerek aşağıdaki görselleri paylaştı.

Başlamadan önce şunu hatırlatalım ki burada gördüğümüz araç hala üretime yakın bir araç değil. Kendisinin görünümü hakkında Ranger'ı baz alırsak alması gereken daha uzun bir yol var diyebiliriz.

Volkswagen Commercial'dan Albert-Johann Kirzinger bu görsellerle ilgili açıklamalarda bulundu. Kirzinger, "Pick-up'ımızın farklı, etkileyici ön tasarımlarını, arkadaki bagaj tarafında da büyük harflerle yazılan karizmatik bir Amarok imzasıyla vurguluyoruz." dedi. Deneyimli araç tasarım şefi, sözlerini, "Bagaj tarafındaki çift kabinin görsel bir uzantısı olan stil çubuğu sayesinde bir kez daha Amarok'un gövdesi aerodinamik olarak güçlü bir seviyeye geldi." ifadelerini kullandı.

Volkswagen Amarok modelinin eskisine kıyasla daha büyük olacağını ifade edelim. Bunun yanında eski jenerasyonuna göre yerden daha fazla yüksek bir araç olarak karşımıza çıkacak. Bu arada, kulislerde konuşulanlara göre kendisi bir V6 TDI motor ile karşımıza gelebilir.

2022 Volkswagen Amarok bu yıl otomotiv bayilerinde yerini alacak gibi görünüyor. Bakalım markanın uzun süredir üzerinde çalıştığı model karşımıza ne zaman ve nasıl çıkacak? Bekleyip göreceğiz.

Advertisement