Tesla’dan Heyecanlandıran Paylaşım! Türkiye'de Yeni İş İlanı Yayınladı!

Tesla’dan Heyecanlandıran Paylaşım! Türkiye'de Yeni İş İlanı Yayınladı!

Tesla ülkemizde iş ilanı açmayı sürdürüyor. Tesla'nın yeni yayınladığı iş ilanı heyecan uyandırdı

Ülkemizde resmi faaliyetlerine başlamaya hazırlanan ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla, farklı iş ilanları açmayı sürdürüyor.

Elon Musk'ın sahibi olduğu elektrikli otomotiv devi Tesla, ''Tesla motorları Satış ve Hizmetleri Limited'' şirketi ismi ile Türkiye'de resmi faaliyetlerine başlamaya hazırlanıyor.

Bu anlamda Tesla'nın Türkiye operasyonunun başına daha önce Lufthansa Group bünyesinde çalışan Kemal Geçer getirilmişti.

Şirketin Türkiye faaliyetleri için açtığı ilk iş alnında proje yöneticisi ilanı görmüştük. Şirketin internet sitesinde son açılan iş ilanında ise İstanbul merkezli bir Operasyon Koordinatörü arandığını belirtelim.

10 İlde Hızlı Şarj İstasyonu

Şirketin 2022 içerisinde Türkiye'de resmi olarak kuruluşunu ve yapılanmasını tamamlayarak 4 modelini de satışa sunması bekleniyor. Tesla supercharger altyapısını ülkemize getirecek.

Süper Şarj istasyonları için Tesla'nın internet sitesinde Türkiye'den 10 il yer aldı. Bu iller; İstanbul, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Sakarya, İzmir ve Konya olarak sıralandı.

Ülkemizde 4 Model Satışa Sunulacak

Tesla, ülkemizde 2022’nin sonuna kadar 4 model satışa sunacak. Bu elektrikli modeller arasında Model 3, Model Y, Model S ve Model X yer alıyor. Bunlara ek olarak şirket, kendi elektrikli otomobil şarj etme istasyonları Tesla Supercharger'ları kullanıcılarına sunacak. Bu sayede Türkiye’deki şarj istasyonu alt yapısını da oldukça güçlendirecek.

Advertisement