Jeep Renegade Yeniden Mi Makyajlanıyor

Jeep Renegade Yeniden Mi Makyajlanıyor

Jeep Renegade makyaj operasyonundan geçeceğe benziyor. Hava kanalları ve dijital gösterge paneli de değişim listesinde yer alıyor. Yenilenen Renegade modeline birlikte bakalım.

2015’te ilk kez Brezilya pazarında satışa sunulan Jeep Renegade, 2018’de küçük bir makyaj operasyonu geçirmişti. O zamandan bu yana yeni jenerasyonuna kavuşmasını beklediğimi SUV model yine makyaj operasyonundan geçeceğe benziyor. Bize ulaşan casus görüntülerde, prototipleri ilk defa inceleme fırsatı yakalıyoruz.

Jeep Renegade’in Gövdesi Üzerindeki Yenilikleri

Brezilya'nın okuyucuları tarafından çekilen bu fotoğraflarda, yoğun kamuflajlı prototipe yakından bakma fırsatı buluyoruz. Bu kamuflaj bizleri korkutmasın zira ön ve arka tamponda yaşanan değişimler direkt olarak ben buradayım diyor. Aynı şekilde aracın ızgarasında da küçük değişiklikler var. Far grubu ise jantlarla beraber tasarım değişikliğine gitmiş.

Yeni Jeep Renegade Kabin İçini Güncelleniyor

İç mekanda bir çok güncelleme göreceğimize inanıyoruz. Bilgi eğlence sistemi Compass ve Commander modellerinde yer alan tablet şeklindeki sisteme geçiş yapacaktır. Hava kanalları ve dijital gösterge paneli de değişim listesinde olabilir. Buna ek olarak makyaj operasyonun ardından Yeni Jeep Renegade modelinin yeni Compass'takine benzer bir direksiyon tasarımına sahip olmasını düşünüyoruz.

Yeni Jeep Renegade Teknik Özellikleri

En büyük değişiklik ise kaputun altında olacak. Stellantis'in Compass ve Commander'da kullandığı 1,3 lt’lik Turbo flex motor ünitesi nihayet listeye dahil oluyor. T270 kod adlı ünite 185 beygir güç üretmekte. Amerikalı SUV üretici Jeep bu motoru 6 ileri vitesli manuel şanzımanla kombine edilmiş.

Makyajlı Renegade 2022 yılında kullanıcılarının beğenisine sunulacak. Yeni motor ünitesi ile 1,8 lt’lik atmosferik motor ünitesine veda edecek olan 2022 Renegade, dizel tarafında 2,0 lt’lik turbo dizel motoru kullanmaya devam edecek

Advertisement