2022 Nissan Altima Yenilenmiş Tasarımı İle Karşınızda

2022 Nissan Altima Yenilenmiş Tasarımı İle Karşınızda

​​​​​​​2022 Nissan Altima, yenilenen ön ucu ve teknik yükseltmeleri ile karşımıza çıkıyor.

2022 Nissan Altima, yenilenen ön ucu ve teknik yükseltmeleri ile karşımıza çıkıyor. Yeni hali ile aracın satışları bu sonbaharda başlayacak ve S, SV, SR, SL ve SR VC-Turbo donanım seviyeleri seçenekleri olacak. Modelin fiyatı konusunda ise henüz açıklama yapılmadı.

2022 Altima, burun kısmındaki krom "V" şeklindeki tasarım yerine ön ucun dibine doğru daralan şelaleye benzer görüntüde bir tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Nissan logosunun ise orta tarafta kendine yer bulduğunu söyleyelim. Modelin farları değişmemiş gibi gözükse de, içlerindeki lambalar için bir ufak çaplı bir revizyon söz konusu diyebiliriz.

Nissan’ın, 2022 Altima’ya iki yeni renk opsiyonu eklediğini söyleyelim. Bunlar, Gray Sky Pearl ve Garnett Pearl Metallic olarak karşımıza çıkıyor. Mevcut modelde bulunan renk seçenekleri; Scarlet Ember Tintcoat, Brilliant Silver Metallic, Gun Metallic, Super Black, Pearl White TriCoat, Glacier White ve Deep Blue Pearl’i 2022 Altima da görmeye devam edeceğimizi söyleyelim.

2022 Altima'nın iç mekanında ise çok fazla değişiklik bulunmuyor. 12.3 inçlik bilgi-eğlence ekranı, SV'de tercih edilebilir bir opsiyon olarak karşımıza çıkarken, SL ve SR VC-Turbo donanımlarında önceki 8.0 inçlik birimin yerini alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Altima'nın motor seçeneklerine bakacak olursak fazla bir değişiklik olmadığını göreceğiz. Kullanıcılar, 250 beygir gücü ve 370 Nm tork üreten turboşarjlı 2.0 litrelik motora sahip olabileceklerini belirtelim. Ayrıca önden çekişli modeller için 190 beygir gücü ve 244 Nm tork veya 184 beygir gücü ve 241 Nm tork üreten doğal emişli 2,5 litrelik dört silindirin de olduğunu söyleyelim. Bu donanımın da dört tekerlekten çekişli SV, SR ve SL donanım paketleri için geçerli olduğunu söyleyelim.

Advertisement