BMW M3 Touring'in Tanıtım Tarihi Açıklandı

BMW M3 Touring'in Tanıtım Tarihi Açıklandı

​​​​​​​BMW firmasının M serisi, 50. yılını kutlamaya tüm hızıyla devam ediyor. Goodwood Hız Festivali'n de BMW firması, merakla beklenen M3 Touring'in örtüsünü kaldıracak.

BMW firmasının M serisi, 50. yılını kutlamaya tüm hızıyla devam ediyor. Goodwood Hız Festivali'n de BMW firması, merakla beklenen M3 Touring'in örtüsünü kaldıracak.

Yeni M3 Touring, Goodwood'un destansı tırmanış parkurunda da kendisi gösterecek. Festivale katılacak kişiler M3 Touring’in yanı sıra geçtiğimiz günlerde tanıtılan M4 CSL’yi de yakından görmüş olacak. Dört gün sürecek olan fuar boyunca BMW'nin standında yeni çıkan modeller gözlemlenebilecek.

BMW'nin M3 Touring ile tırmanış parkuru ise 23 Haziran tarihinde olacağını söyleyelim. Geleneksel M3'ün yüzüne sahip olan model,  aynı zamanda ailenin devasa ızgara tasarımını da koruduğunu söyleyelim.

Kamuflajlı prototipler üzerinde yer alan "B'ring it on" yazısının ise bir mesaj olduğunu söyleyebiliriz. İddaalara göre M3 Touring en hızlı station wagon unvanı için çalışmalara başladı. M3 Touring’in 7 dakika 30 saniye tur süresine ulaştığı ve en yakın rakibine 7 saniye fark attığı da gelen iddaalar arasında.

Advertisement