2022 Honda Civic Fiyatları Açıklandı

2022 Honda Civic Fiyatları Açıklandı

2022 Honda Civic Sedan nihayet Türkiye pazarına giriş yaptı. Yeni Civic Sedan Türkiye pazarında Premium, Elegance ve Executive+ olmak üzere 3 ayrı donanım paketiyle satışa sunulacak.

Kullanıcıları tarafından merakla beklenen 2022 Honda Civic Sedan nihayet Türkiye pazarına giriş yaptı. Yeni Civic Sedan Türkiye pazarında Premium, Elegance ve Executive+ olmak üzere 3 ayrı donanım paketiyle satışa sunulacak.

Tasarım konusunda biraz daha sadeleşerek daha oturaklı bir yüze kavuşan 2022 Civic Sedan, başarılı formülünde önemli değişimler yaşamamış. Diğer yandan bu yeni tasarımın, birçok kullanıcısını memnun edebileceğine inanıyoruz.

Yeni Civic Sedan Hakkında Öne Çıkanlar

İç mekanda da dış tasarımında olduğu gibi minimalist bir yaklaşımı kullanan Honda Civic Sedan, kabin içinde konforu ön planda tutuyor. Standart olarak gelen 7 inç büyüklüğe sahip yarı dijital bilgi eğlence sistemi ekranına sahip model, opsiyon listesinde dijital gösterge panelini de yer veriyor. Bu sistem aynı zamanda Android Auto ve Apple Carplay bağlantılarını da destekliyor.

Makyajlı Yeni Honda Civic, Türkiye’de LPG'li ve benzinli iki ayrı motor seçeneğiyle satışa sunulacak. 1,5 lt’lik VTEC Turbo ünitesinden 182 beygir güç ve 240 Nm tork değerleri üreten araç, fabrika çıkışı LPG'li seçeneğinde Premium donanım paketinde sunacak. Her iki motor ünitesi de CVT şanzımanla kombine edilmiş durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Honda Civic Fiyat Listesi

Honda’nın resmi kaynakları tarafından paylaşılan Honda Civic fiyat listesi şöyle;

  • Honda Civic Sedan Premium 1.5L VTEC Turbo ECO – 374 bin TL
  • Honda Civic Sedan Elegance 1.5L VTEC Turbo ECO – 410 bin TL
  • Honda Civic Sedan Executive+ 1.5L VTEC Turbo ECO – 440 bin TL
  • Honda Civic Sedan Elegance 1.5L VTEC Turbo Benzin – 402 bin TL
  • Honda Civic Sedan Executive+ 1.5L VTEC Turbo Benzin – 435 bin TL
Advertisement