2022 Buick GL8 Century'nin Örtüsü Kaldırıldı

2022 Buick GL8 Century'nin Örtüsü Kaldırıldı

​​​​​​​Buick tarafından piyasa sürülen ürün sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu sefer markanın GL8 Century'si ile modeli tanıtıldı.

Buick tarafından piyasa sürülen ürün sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu sefer markanın GL8 Century'si ile modeli tanıtıldı. GL8 Avenir'in tahtını devralacak olan model, Rolls-Royce'da görkemli tavan döşemesine sahip bir minivan olarak göz kamaştırıyor. Modelin, birinci ve ikinci koltuk sıraları arasında ayırıcı görevi gören devasa bir ekran olduğunu söyleyelim.

Bu ekran, aslına bakacak olursak orta konsola monte edilmiş bir ekran. Ayrıca dokunmatik paneli kullanıp kontrol edebileceğimiz katlanır bir ekran olduğunu söyleyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Arka koltuklara bakacak olursak, bu koltuklar şimdiye kadar gördüğümüz en geniş koltuk başlıklarına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Koltukların bir başka özelliği de Bose hoparlörleri içeriyor olmaları. Tekli arka koltukların epeyce uzun ayaklıklara sahip olduğunu da belirtelim. Rahat ortam aydınlatması, güneşlikler ve lüks deri gibi özellikleri ile iç mekan adeta lüks ve kusursuz bir görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Buick GL8 Century lüks olduğu gibi aynı zaman da büyük olduğunu belirtelim. Toplamda 5.2 metre uzunluğunda, 1.9 metre genişliğinde ve 1.8 metre yüksekliğine sahip olduğunu da yeri gelmişken belirtelim.

Advertisement