2021 Şubat Ayı Pick-up Modeli: Ford Ranger

2021 Şubat Ayı Pick-up Modeli: Ford Ranger

Ford Ranger modeli çarpıcı tasarımı, verimli ve çevreci motor seçenekleri, rafine ve ergonomik iç dizaynı ve ileri teknolojileri ile Kuga otomobil severlerin

Ford Ranger modeli çarpıcı tasarımı, verimli ve çevreci motor seçenekleri, rafine ve ergonomik iç dizaynı ve ileri teknolojileri ile Kuga otomobil severlerin bir SUV’den beklediklerinin çok daha fazlasını vadediyor. Ford’un elektrikli araç modelleri arasında öncü rol oynayan Ford Kuga Şarj Edilebilir (PHEV) Hibrit seçeneği ile SUV dünyasına daha çevreci, daha sessiz ve daha sofistike bir yaklaşım getirecek.

Kuga, ister şehir içi ya da şehirlerarası yollarda ya da kaygan zemin, zorlu arazi koşullarında gittiğiniz her yerde maksimum kontrolü sunmak için tasarlandı. Kuga’da araç performansını yol koşullarına tam uyacak şekilde ayarlamanızı sağlayan beş sürüş modundan birini seçmek mümkün. Sistem seçilen sürüş moduna göre hızlanma, direksiyon ve süspansiyon hassasiyetini değiştirmekle beraber yol tutuş ve denge sistemleri ile de çalışarak her ortamda maksimum kontrol sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Araç üzerinde bulunan Ford Co-Pilot 360, daha konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi için birlikte çalışan çeşitli teknolojilerine yer verildiğini belirtelim. Adaptif Hız Kontrolü, hızınızı öndeki araca göre otomatik olarak belirleyebiliyor. Sistem ayrıca azami hız işaretlerini algılayıp hız kontrolünüzü buna göre ayarlayabiliyor. Şerit Takip Sistemi de yol işaretlerini izleyerek direksiyondesteğiyle şeridinizin ortasında kalmanıza yardımcı olabiliyor.

Güvenlik Anlamında Kullanıcıyı Düşünen Bir Otomobil

Yaya ve Bisikletli Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı, kamera ya da radar teknolojisini kullanarak önündeki yolu tarıyor, bir araç, yaya veya bisikletliyle çarpışma tehlikesi algılanırsa size uyarı veriyor. Bu uyarıya zamanında yanıt veremezseniz olası bir çarpışmanın etkilerini azaltmak, hatta bu çarpışmaları önlemek için otomatik olarak fren uyguluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ford Kuga’nın dinamik iç tasarımı her yolculuğa uyum sağlayabilmeniz için maksimum düzeyde özgürlük sunuyor. Uzun bir yolculuk için daha fazla saklama alanına mı ihtiyacınız var veya arka koltukta geniş diz mesafesinin konforunu mu tercih ediyorsunuz? Kızaklı yapıdaki arka koltuk tasarımı, ihtiyacınıza göre ileri veya geri kaydırılabiliyor. Geri alındığında diz mesafesi 12,5 cm’ye kadar arttırılabilirken öne alındığında bagaj kapasitesi 67 litreye kadar artırılabiliyor. Böylece ihtiyacınız olan her şeyi bagaja sığdırabiliyorsunuz.

Advertisement